USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Начальник луцьких поліцейських залишає посаду

2 Березня 2016 15:22
Апеляційна комісія розглянула скаргу керівника поліції Луцька Ігоря Муковоза сьогодні, 2 березня.

Згідно з попередньою інформацією, рішенням апеляційної комісії, Ігор Муковоз залишає посаду головного поліцейського Луцька.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 25 лютого атестаційна комісія визнала його таким, хто “займаній посаді не відповідає і підлягає звільненню зі служби через службову невідповідність”. Ігор Муковоз оскаржив таке рішення, подавши апеляцію.

Зазначимо, право на апеляцію мають тільки ті працівники, які набрали під час фахового тестування не менше 60 балів.

ЧИТАТИ ЩЕ: АТЕСТАЦІЮ НЕ ПРОЙШЛИ БЛИЗЬКО 10% ВОЛИНСЬКИХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

Цього тижня апеляційна комісія західного регіону, яка розглядає звернення співробітників Головного управління Національної поліції під час проходження ними атестації, завершить роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Тарас Чурило Показати IP 2 Березня 2016 15:40
То хай поставлять цих пацанят молодих, побачимо як вони на керують
Лучанка до Тарас Чурило Показати IP 2 Березня 2016 18:27
Грамотій, "накерують" пишеться РАЗОМ. В протоколах теж так писав?))))
так треба до Тарас Чурило Показати IP 2 Березня 2016 21:09
давно того паршивого собаку треба гнати....а коментарі на його підримку це напевне тих щоо непройшли атетацію..та назвіть хоч щось що він зробив..ну крім кришувань валютчиків наркотиків ну і повідпукав ще половину бандитів 90 років
не пацик до так треба Показати IP 2 Березня 2016 22:54
і угонщиків : завжди слизьке -без мила в с-ку лізло. а скільки людей кинуло- ? Луцьк не Львів і то за кожного знають.
так треба до не пацик Показати IP 3 Березня 2016 08:22
я бачу ви в курсі "старих заслуг" Муковоза, якщо про угонщиків знаєте))))))))Розкажіть людям деталі ..... бо я спілкувався навіть з теперішніми його підлеглими вони невірять що він настільки "свій" для бандитів 90..Коли просто інфа з різних джерел читачі більше вірять...
Луцьк Показати IP 2 Березня 2016 16:02
Хто інший
12345 Показати IP 2 Березня 2016 16:04
Доатестувалися до ручки. Злочинність за останній час виросла на 40%. Далі буде...
Волинянка до 12345 Показати IP 2 Березня 2016 17:11
Міліція(поліція) була до Муковоза, з Муковозом і буде після нього! І не треба робити з Муковоза рятівника Луцька! А до атестації в Луцьку був порядок? В міліції були люди, яким там не місце. У нашому будинку цілодобово працює "шинок" - баба продає самогонку - вся пянь з навколишніх будинків тероризує мешканців! На одному з поверхів у квартирі колишній зек влаштував притон - і паскудять, і грабують квартири... Дільничий живе в цьому ж будинку!.. Які коментарі тут потрібні?! На який х*р нам така міліція?!
Волинь до Волинянка Показати IP 3 Березня 2016 14:48
В мене схожа ситуація тільки постійні п"янки і скандали в ночі...коли я визвала ще на той час міліцію, вони затримали дебошира. На другий день пройшовши по сусідах участковий НІХТО не підтвердив що там робилося,сказали що нічого не чули, хоть не чути це жахіття не можливо в панельному будинку, всі про це знають і це обговорюють потім біля під"їзду. А по закону... що міліціант мав зробити? Люди самі мовчать а потім скаржаться в інтернеті,або один одному. І в Вас мабуть така ж ситуація. Якби люди письмово підтвердили,написали скарги, можливо могли б щось і зробити. А так міліція-поліція не має права.
777 до 12345 Показати IP 2 Березня 2016 19:01
злочинність зросла бо почали заяви реєструвати
ната Показати IP 2 Березня 2016 16:23
Бачила інтерв'ю з Ігорем Муковозом. Викликає повагу. Але я теж вважаю, що варто максимально всіх міняти. Надто дорого Україна платить за зміни, яких практично немає. Ми маємо пройти через таке от очищення! Я думаю, що місту варто подякувати цій людині за роки роботи. Він як професіонал однозначно займе гідне місце в суспільстві, чомусь я в цьому переконана. Бажаю йому успіху, і нехай доля складеться щасливо! Можливо він ще клись подякує їй за те, що звільнила час для родини і ще багатьох хороших речей в житті.
І до ната Показати IP 2 Березня 2016 20:49
Це ти
не пацик Показати IP 2 Березня 2016 16:28
після 3-го майдану повернеться. Це в нього таке хобі - майдон-шарфик і начальник. А якщо 3-го небуде ? значить небуде. Хіба нема кого поставити із сьогоднішніх працівників міліціі-?- надіюсь що найдуть карний розшук ще весь нерозігнали.
911 Показати IP 2 Березня 2016 16:46
Хіба можна міняти всіх відразу ... в такий непростий час в країні ? Просто жах
Полішук Показати IP 2 Березня 2016 16:54
То хай йде з богом, зараз побачиму через які корумповані звязки і де спливе)))
Всезнайко Показати IP 2 Березня 2016 16:57
Привіт - 90-і !!!
Незнайка до Всезнайко Показати IP 2 Березня 2016 19:48
Д* рню вони вже почалися з початку революції
Юрист Показати IP 2 Березня 2016 17:34
В Опері ще є бажаючі пройти конкурсв поліцію? Напевно повіІ з Рівненської більш достойні працювати в новій поліції ніж старі міліціонери.
саня Показати IP 2 Березня 2016 17:39
цікаво хто взяв у комісію ср*колизів гуся, лапіна і данильчука двох невдах і клоунів Бугайчука Антона і Котлюка Толю? чим ця помийна клоака мотивувала делегування цих !@#$%^? заказухами про Романюкаі лобіювання інтересів Бакса?
Я думаю так: Показати IP 2 Березня 2016 18:40
Якщо людина знаходиться на " своєму місці" і вона фахівець своєї справи,то їй не повинно бути складно здати тести ,продемонструвати свої знання . У своїй сфері ми повинні бути АСАМИ.Незалежно,чим людина не займалася б,вона повинна бути фахівцем своєї справи і ніяк не інакше.
Я думаю так: Показати IP 2 Березня 2016 18:42
Якщо людина знаходиться на " своєму місці" і вона фахівець своєї справи,то їй не повинно бути складно здати тести ,продемонструвати свої знання . У своїй сфері ми повинні бути АСАМИ.Незалежно,чим людина не займалася б,вона повинна бути фахівцем своєї справи і ніяк не інакше.
Ірина Таран Показати IP 2 Березня 2016 18:49
Може поставлять того фейсбучного поліціянта який на замовлення пописує
Микола Показати IP 2 Березня 2016 19:02
В робочий час на вокзалі був в оточенні осіб бандитської зовнішності ресторан 16.30
zoro Показати IP 2 Березня 2016 19:35
Не радійте звільненням профісіоналів,Згадайте 90 і,Завдяки профісійним діям таких працівників як Ліпиич Г.Г Сохацкий О.Я і їм подібним,оргнізовану злочинність на Волині було знищено.Ситуація на даний час враховуючи кількість зброї на руках у злочинців зовсім не втішна.Якість відбору у поліцію вже дає невтішні результати.Хто може оцінити профпригоднісь опера? Паша Данильчкк який організував робій на працівників міліції з метою заволодіння вогнепальної зброї. Шана прцівникам міліції які за мізерну зарплату,нульовим матеріальним забезпеченням. не скурвились.,розкривали злочини,.оберігали наш спокій.
К-К до zoro Показати IP 2 Березня 2016 20:39
Підручник української мови скурив, мабуть, замість прочитати?
для зоро до zoro Показати IP 3 Березня 2016 02:59
Злочиність не знищена. Злочинців в землю положили, а самі очолили.
СБУ Показати IP 2 Березня 2016 20:16
Нарешті дочекалися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Давно пора було відправити на "заслужений" відпочинок кришувальника карабасів в тарабасів та різних фітнес- центрів в яких обкрадають лучан.Тепер все зрозуміло ІГОРЕ ВОЛОДИМИРОВИЧУ.Пора брат, пора.
мешканець Показати IP 2 Березня 2016 20:20
Реальна довіра в знайомих до поліції як до діючої влади. Заяв практично не розглядають., волокіта сумашедша, хоча пи.дять найбільше. Поїдьте приміськими селами, селяни розкажуть як повертаються 90 ті . З хлівів виводять свиней серед білого дня, люди в ах*ї від реформ. Так що Муковоз повинен тішитись, що вчасно сходить на берег.
Ґалина Показати IP 3 Березня 2016 09:13
А що зміниться? Нічого, в мене шахрайським шляхом відібрали квартиру 3 роки назад і Муковоз мені казав що все буде спрведливо розслідовано, прийде інший те саме буде, хабарництво і корупція в Луцьку як була так і буде, а я вже 3 роки на вулиці
До авторів Показати IP 3 Березня 2016 09:53
А чому такий галас тільки за МУКОВОЗА, мєнта до мозку кісток з 3 годинниками та квартирою від мами???? На ньму світ в поліції не зійшовся, є інші досвідчені, молоді і порядні поліціянти, які успішно ппройшли атестування і готові служити за нових умов. Не піднімайте зайвої паніки....
а Показати IP 3 Березня 2016 13:01
сьогодні двох порядних затримали за хабарчик
Пенсіонер Показати IP 4 Березня 2016 10:59
Хто професіонал, Муковоз? А хто з ним працював? Хабарник!
Крик душі Показати IP 5 Березня 2016 04:53
Невже Луцька поліція не знає, що у місті процвітає незаконний ігровий бізнес? Скільки ще покалічених людських долей потрібно принести в жертву, щоб закрити заклади, де грають на гроші, де руйнується психіка молодих людей? На 33 кварталі ці заклади працюють цілодобово. Це "Державна лотерея" біля магазину Троянда, по вулиці Соборності; біля торгового центру Ранет, що на проспекті Молоді, на Привокзальній площі, і т.д. Вони вже заснували все місто як павутиння, а міліція нічого не робила і вдавала, що нічого не знає. Надіюсь, що нова поліція та її нове керівництво почують крик душі, припинять беззаконня і притягнуть до відповідальності всіх тих, хто заробляє гроші на горі людей.
гисть Показати IP 6 Березня 2016 21:23
миняти потрибно але це не значить викинути на вулицю писля такои атестации половина з них пиде в криминал щоб прокормити симю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus