USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Начальника поїзда «Київ-Ковель» позбавили премії через російський шансон

29 Грудня 2015 17:42
Через скаргу на пісню Михайла Круга, яка лунала з динаміків ковельського пасажирського поїзда, начальника потягу залишили без премії.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Press-centr.

Скаргу на пісню "Золотые купола" написав український композитор і директор радіо "Промінь" Роман Коляда. Знаному шанувальнику класичної та джазової музики не сподобався "хіт" російського кримінального шансону Михайла Круга, коли він повертався до Києва після концерту в Луцьку потягом.

Коляда написав скаргу на дії провідників потягу на сайті "Укрзалізниці". У ній він запитав залізничників, "яким чином стає можливим у час, коли "русскій мір" топче українську землю чоботами своїх найманців, що людям у поїзді, у тому числі військовим, пропонують (а фактично нав'язують) слухати один з найнизькопробніших зразків "культури" того самого "міра"?

У звернені він запитав керівництво залізниці, чи сплачене роялті і у якому розмірі, згідно чинного законодавства, виконавцю пісні "Золотые купола"? (у даному випадку – власникам авторських прав на твори Михайла Круга).

Днями музикант отримав офіційну відповідь керівництва структури, де йому повідомили, що начальника потягу за увімкнення цього музичного твору, який не входить у записані централізовано у студії звукозапису "УЗ" збірники, позбавили премії за грудень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віра Показати IP 29 Грудня 2015 18:49
Дуже вірно! Їжджу часто маршруткою Луцьк - Іваничі - Нововолинськ (із Луцька відправляється о 9.05) і там постійно російська попса. Наші хлопці гинуть, а ми не маємо ніякої національної гордості!
Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 19:24
Правильно, треба вчити гривнею, коли не доходить...........
Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 20:12
Дебил, бл*ть
Клава Показати IP 29 Грудня 2015 20:45
ООО !!!! У цьому уся Україна, якийсь мудазвон написав скаргу, а вони відразу хвіст піджали, послали б його на х.....!!!!
SVV Показати IP 29 Грудня 2015 22:35
Передайте Роману Коляді, що він рідкісний д*біл. Мені також багато чого не подобається, але в усіх людей смаки різні. Чи мені слухати лише радіо промінь?
Коза до SVV Показати IP 30 Грудня 2015 11:47
Ви можете слухати, що хочете, але пожалійте інших - купіть навушники. Поїзд - громадське місце, з динаміків не повинна лунати музика, яка ображає більшість пасажирів. Добре, що хоч хтось не пожалів часу і висловив думку більшості.
Тук Показати IP 30 Грудня 2015 08:47
Зачем в цирк ходить, если можно почитать новости с Украины
Коза до Тук Показати IP 30 Грудня 2015 11:53
Ваш цирк уже поїхав - досить тут писати, доганяйте колег.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus