USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Начальнику волинського КРУ вручили міліцейську відзнаку. Фото

7 Липня 2010 16:41
В обласному управлінні МВС відбулися урочистості з нагоди Дня служби боротьби з економічною злочинністю – міліціонери високо оцінили співпрацю з контрольно-ревізійним управлінням, завдяки якій вдалося розкрити резонансні економічні злочини.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .

Керівництво обласної міліції високо оцінює співпрацю з КРУ. Відтак, начальник УМВС України в області генерал-майор міліції Іван Прошковський вручив начальнику Контрольно-ревізійного управління у Волинській області Анатолію Омельчуку відзнаку «За сприяння органам внутрішніх справ України».

За словами Анатолія Омельчука, саме на Волині найбільш тісною є співпраця КРУ в області з управлінням ДСБЕЗ. Приміром, цьогоріч контрольно-ревізійне відомство провело кілька серйозних ревізій, які були успішно завершені. Саме завдяки втручанню працівників міліції викриті афери на КХП-2 та у Волинському аграрному фонді.

До слова, з нагоди свята керівництво обласної міліції за високий професіоналізм, вагомі досягнення у службі та з нагоди професійного свята нагородили відомчими відзнаками, Почесними грамотами і подяками багатьох працівників служби боротьби з економічною злочинністю.

А тринадцяти співробітникам напередодні присвоєно чергові спеціальні звання - вони отримали з рук генерала Прошковського нові погони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus