USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Над Францією зіткнулися два літаки: п'ятеро загиблих

10 Жовтня 2020 23:15
На півночі Франції 10 жовтня сталася авіакатастрофа за участю двох легких літаків, в результаті чого загинули п'ять осіб.

Подія трапилася в районі департаменту Ендр і Луара, неподалік від центру комуни Лош, повідомляє Обозреватель з посиланням на Nouvelle Republique.

Зазначається, що легкому літаку перебувало двоє людей, ще троє – в туристичному повітряному судні DR 400. Останній впав на вулиці Арістід Бріан біля житлового будинку, його мешканці не постраждали.
Про причини зіткнення поки нічого не відомо. На місце прибули десятки рятувальників, поліція та швидка допомога.
La circulation est coupée avenue Aristide Briand à Loches, après la collision crash entre un ULM et un avion de tourisme. 5 personnes seraient décédées dans l’accident. pic.twitter.com/gCVwnGDVqD— NRLoches (@NR_Loches) October 10, 2020
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus