USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Над Миколою Азаровим нависла загроза, - ЗМІ

15 Грудня 2013 20:20
Рішення голосувати за відставку Кабінету міністрів може бути прийняте на спільних зборах фракції Партії регіонів та членів парламенту, - повідомляє Gazeta.ua з посиланням на «Цензор.НЕТ».

Як йдеться у повідомленні, збори відбудуться о 8.30 16 грудня у київському кінотеатрі «Зоряний».

«За відставку можуть проголосувати понад 100 депутатів ПР. Більшість фракції має намір також підтримати покарання бійців «Беркута», які жорстоко били протестувальників. Багато депутатів готові проголосувати за звільнення Юлії Тимошенко», - цитує «Цензор.НЕТ» власне джерело.

Своєю чергою прем'єр-міністр Микола Азаров планує утримати фракцію від розколу і не допустити голосування за відставку уряду. Прем'єр терміново скликає збори фракції і Кабміну, щоб утримати ситуацію під контролем.

Зазначимо, лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок повідомив, що опозиція зібрала вже 182 підписи для внесення на розгляд Верховної Ради питання про відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
брехня Показати IP 15 Грудня 2013 21:37
Брехня. Прегіони можуть верещати що завгодно, але їх дії завжди говорять про одне і те саме - плювати їм на народ і його бажання. А ми для них - просто планктон, раби.
БОГДОН Показати IP 16 Грудня 2013 14:07
А який це міфічний= народ= ,хочу запитати ,вимагає відставки Азарова?. Верховна Рада ,як відомо, проголосувала проти.За відставку Азарова виступауть =майдануті= революціонери =та їх поводарі-Яйценюк,Тягникбакс та боксер Кличко,а головне- найбагатші українці,спонсори =Революції=-мільярдери -олігархи -Пінчук(власник телеканалу ictv),Коломойський (власник телеканалу 1+1).Фірташ(власник =інтеру=),частково Ахметов(телеканал =Україна=.)Доречі,всім раджу переглянути документальне відео про т.з. =мирних= мітенгувальників,які виявались далеко не =мирними=,розміщеного Януковичем-молодшим на сайті =Главред=,можливо це відео є і на інших сайтах. Це просто жах!!
Анонім Показати IP 16 Грудня 2013 18:09
жах - це жити так далi
БОГДАН Показати IP 16 Грудня 2013 19:47
В Тунісі,Єгипті ,Лівії.перед подіями повязаними з=арабською весною=теж вважали,що гірше не може.Виявилось ,може! Рівень життя в Лівії впав у 5-10 разів,озброєні загони повстанців почали країні диктуватисвою волю,-раніше середня заробітня плата в лівіїї придиктаторі=Каддафі була 1000 дол США-після революції впали до 200 дол.,при радикалах-братах-мусульманах в Єгипті ціни зросли в 2-3 разиі.Мені доводилось спілкуватись з простим и українцями волинських сіл,які живуть на порівняно невисокі заробітні плати .Дивує їх переконанання,що гірше вже бути не може-незалежно від подій в КИЄВІ держава буде платити пенсії,соціальні виплати .комунальні платежі збільшуватись не буде.Що таке дефолт вони не розуміють,що собою являють українські олігархи і як впливають на життя країни уявляють погано ПРо світову фінансову кризу,яка бушує в світі ,обізнані погано.Погано обізнані з економічними проблемами Європи також і Інтелегенти,що п*ють каву в центрі Луцька.Уява про життя в Європі у них склалась,як правило під час туристичних поїздок на відпочинок у ГРЕЦІЮ,Хорватію,Францію,часто до кризи 2008 року.Серйозні книги чи товсті журнали вони,якправило ,нечитають,але всі на 70% підтримують опозицію та Євромайдан,У них різко зростає власна самооцінка,після відвідування мітингів місцквих=революціонерів=хоча про останніх можуть повідомити чемодани=компромату=

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus