USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Опозиція і комуністи зібрали підписи для розгляду відставки Азарова

15 Грудня 2013 14:14
Опозиція зібрала понад 170 підписів за відставку уряду Азарова. Про це повідомив позафракційни нардеп Олесь Доній, - інформує «Українська правда».

«Коли я поставив підпис, він був під номером 175», - сказав Доній.

Як йдеться у повідомленні, підписи збираються під проектом постанови, яка пропонувалася до розгляду на сесії Верховної Ради представниками КПУ.

Таким чином з урахуванням голосів Компартії постанова має підтримку 210 депутатів. Як відомо, для розгляду питання на сесії Верховної Ради необхідно 150 підписів нардепів.

Водночас Партія регіонів може наполягати на тому, що на минулому сесійному тижні голосування за недовіру уряду не набрало достатньої кількості голосів, тому питання не може розглядатися на поточній сесії повторно.

Водночас під час Помаранчевої революції відставка уряду Януковича відбулася навіть попри те, що він мав річний «імунітет».

Як зазначається у повідомленні, одним зі сценарієв вирішеня питання може бути одноразовий відхід від регламенту для того, щоб ще раз розглянути питання про відставку уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анінім Показати IP 15 Грудня 2013 14:36
Він вам ціго ні пробічіть))
Дописувач Показати IP 15 Грудня 2013 20:22
Опозиція комунякам пам"ятник Леніну звалила, а вони з нею підписи ставлять... Не розумію.
гость Показати IP 15 Грудня 2013 20:49
При прошлой власти коммунисты имели и места министров и в раде а сейчас дулю с маком так что им это наруку Да и рейтинг немного поднимут Восток и Юг даст им большой шанс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus