USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Над Одещиною вночі збили 32 «Шахеди», через влучання постраждали сім водіїв вантажівок

13 Вересня 2023 08:59
У ніч на 13 вересня над Одеською областю сили протиповітряної оборони збили 32 ударні дрони, було влучання у припортову інфраструктуру, семеро людей постраждали.

Про це інформують Сили оборони півдня України, передає УП.

«Протягом 4,5 годин вночі ворог атакував Одещину ударними дронами. Вкотре цілив по цивільній інфраструктурі Подунав'я. 32 БПЛА типу Shahed-131/136 збили Сили протиповітряної оборони. На жаль, влучанням у припортову інфраструктуру понівечено нежитлові будівлі, спричинено займання на стоянці вантажного автотранспорту. Пожежу оперативно ліквідовано. Сімох цивільних водіїв доправлено до медичного закладу із пораненнями різного ступеня важкості», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, за повідомленням Сумської ОВА, на Сумщиною було збито три ударні ворожі безпілотники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus