USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Над податківцями і митниками Волині встановили громадський контроль

23 Грудня 2014 18:31
Громадський контроль над органами ДФС Волині здійснюватиме 59 представників громадських інституцій.

Цей постійно діючий, консультативно-дорадчий орган сформовано на виборних засадах 23 грудня 2014 року під час установчих зборів шляхом відкритого голосування.

Про це повідомили у прес-службі ДФС Волині.

Таким чином, кількість новосформованої громадської ради майже удвічі перевищує кількість представників громадських інституцій у громаді при ГУ Міндоходів Волині.

Від такого широкого представництва інтересів організацій роботодавців, АППУ, громадських організацій, які захищають інтереси малого підприємництва, Регіональної ради промисловців та підприємців і низки громадських інституцій за професійною ознакою, очікується ефективна та плідна робота насамперед з точки зору удосконалення діючого законодавства та вирішення спірних питань між податківцями та митниками, - наголошують у ГУ ДФС Волині.

Першочерговий пріоритет діяльності окреслив новообраний голова Громадської ради при ГУ ДФС у Волинській області Володимир Цибульський: «Забезпечити такий громадський контроль за діяльністю органів ДФС на Волині та дотриманням фахівцями служби законодавства, який би не давав можливості і причин для корупції і зловживань».

Власне, громадську експертизу на предмет дотримання вимог антикорупційного, податкового та митного законодавства як фахівцями служби, так і представниками бізнесу здійснюватимуть 4 профільні комісії. Їх роботу координуватимуть як голова громади Володимир Цибульский, так і його перший заступник Петро Пилипюк, і заступники - Василь Дутко, Віталій Заремба, Юрій Анцух.

Учасники першого засідання Громадської ради при ГУ ДФС Волині погодили, що на черговому засіданні, яке заплановане на 27 січня 2015 року, усі члени громради визначаться щодо участі у комісіях та затвердять остаточну редакцію Положення про Громадську раду при ГУ ДФС у Волинській області з максимальним врахуванням побажань та зауважень представників громадських інституцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Штефан, Луцьк Показати IP 23 Грудня 2014 18:36
А це вже мене радує!
О Показати IP 23 Грудня 2014 18:39
Я фігєю від списку борців з корупцією. Ще б Олешка включили.І Москвича
укроп Показати IP 23 Грудня 2014 18:39
ви в це вірите??? рука руку мие....більшими стануть лише хабарі! В нас поки за хабарі не почнуть реально садити на років 15-нічого не зміниться!
Коля Показати IP 23 Грудня 2014 18:41
правильно! але щоб серйозно робота йшла. Ловіть тих корупціонерів, не давайте можливість розкрадати нашу славну неньку Україну !!! ми васусі люди підприємці і так далі підтримуємо
********* Показати IP 23 Грудня 2014 18:46
Над згаданими учасниками в першу чергу треба встановити контроль. Пусти лисицю в курник... Інакше не скажеш.
Рома Показати IP 23 Грудня 2014 19:21
Буде та громрада в смітнику разом з підконтрольними друзями!
777 Показати IP 23 Грудня 2014 19:31
О где Заремба всплыл! Такое не тонет.
обс до 777 Показати IP 23 Грудня 2014 19:44
не солідно це для заремби.втрачає марку
месник Показати IP 23 Грудня 2014 19:57
На Ягодині Айдар з Самообороню також влаштували контоль!!! Тормозять авто з швидкопорящимися продуктами, по підозрі на контрабанду і не випускають допоки не заплатять!!!! Ось і вся правда з демократіэю!!!! Добилися????
777-му Показати IP 23 Грудня 2014 22:46
Найкращий мєнт - це вчорашній злодій. Найкращий борець з корупцією - це вчорашній корупціонер. Але за умови, що над ними зависла розстрільна стаття, тобто вирок є виконання відтерміновано на час виконання спецзавдання. Але це цих пациків не стосуються. Їх покликано врятувати те, без чого вони не можуть жити.
КОВЕЛЬ Показати IP 23 Грудня 2014 23:35
59, ХТО ВАС ДЕЛЕГУВАВ,СПИСКИ НАПИШІТЬ, МАБУТЬ ЗАБУЛИ ДОРОГУ З МИТНИЦІ ДО СТОЛИЦІ ЯК ПРОЛЯГАЄ.ВИ ТАМ В ЛУЦЬКУ УХУ-ЇЛИ . ПЕРЕД КИЄВОМ ДО ВАС БАРИГИ ЗАЇДЕМО,УСЯ СРАНЬ У ВАС.
1984 Показати IP 23 Грудня 2014 23:40
люстрація? бородьба з корупцією? Де? і коли? невже у нашій країні коли у так званого "керма" стоять міліонери-міліардери- !!1! реформи??? людей загнать в куток тарифами,податками,? терпіти- ??? часу. жорсткіші закони для держхабарників- від 10р з конфіскацією і для сім"ї.... т д мене завжди дивувало- чому люди даючи владу"голосуючи" чиновникам не "запитують" їх про обіцянки і виконану "роботу"???
1984 Показати IP 23 Грудня 2014 23:51
"міліонери- міліардери _ур.....ди" було написано- свобода слова???
вова Показати IP 23 Грудня 2014 23:55
ловіть тих хабарників податківців митників не можуть вони собі джипи чорні купляти за зарплату державну в той час як пенсіонери виживають студенти і інші незахищені верстви населення а вони крадуть і брешуть брешуть і крадуть
Агов Показати IP 24 Грудня 2014 00:14
Агов контролери, у вас під носом зокрема у Луцькому МРЕВ постійно відсутня бланкова продукція, зокрема техпаспорта і номерні знаки. Правда люди кажуть, що за кругленьку суму в У.О. вони раптом знаходяться (ще у них база "зависає"). Вдалий і дуже рентабельний бізнес, який триває роками. Вже скоро рішали собі будуть ветерана праці мати, при такій нервовій роботі рік за два йде) От фігня получається, революції війни, а там все добре. Хтось життя віддає, а комусь головне сумку вчасно куди треба занести і далі живеш як вареник в сметані.
нелучанин Показати IP 24 Грудня 2014 09:27
так і спливають на думку слова класика : "А судьи кто ?" ота шушера буде контролювати ?!!!!!!! та в них рило в корито не влазить !!!!!!!!
Я Показати IP 24 Грудня 2014 09:52
Все елементарно зрозуміло що до митників і т.п.Як на з/планю можна мати такі авто і такі "будиночки"?і не думаю що хтось це будe пeревiряти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus