USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У пунктах пропуску на Волині посили митний контроль

17 Листопада 2015 13:15
Митний контроль в зоні діяльності Волинської митниці ДФС посилили у зв`язку із терористичною загрозою, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

На виконання дорученням Голови ДФС Романа Насірова посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Волинської митниці ДФС.

Додаткові заходи безпеки, спрямовані на посилення митного контролю, вжито в зв’язку із трагічними подіями у Франції, - звертають увагу суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадян фахівці Волинської митниці ДФС.

Отож, з метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки в країні в умовах ймовірної терористичної загрози волинські митники застосовуватимуть форми митного контрою, в обсягах, достатніх для забезпечення додержання законодавства з максимальним використанням технічних засобів. при проведенні митних процедур, а також залучатимуть до цієї роботи кінологічні групи.

У Волинській митниці ДФС сподіваються на розуміння суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та громадянами тимчасової необхідності вжиття додаткових заходів щодо посилення митного контролю товарів, транспортних засобів та особистих речей громадян, а також того, що метою зазначених заходів є підтримання миру та спокою в державі.

Для оперативного вирішення проблемних питань при проходженні митних процедур фахівці ГУ ДФС Волині просять звертатися за телефонами «Контактного центру Волинської митниці ДФС»: (03377) 3-15-19, 0938850335, або на поштову електронну скриньку [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus