USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Над сиротою – і Бог з калитою»: діти та дружини загиблих Героїв з Волині безкоштовно поїхали до Греції

11 Липня 2022 13:55
Аби хоч трошки полегшити біль і сум втрати дружин та дітей загиблих Воїнів з Волині та Рівненщини, волонтерка ГО «Військові капелани Волині» Тетяна Потоцька-Євчук власними зусиллями організувала їм поїздку у Грецію.

Так, у понеділок, 11 липня, автобус із дев’ятьма матусями та сімнадцятьма дітьми вирушив зі Львова у десятиденну подорож до міста Паралія Катеріні у Греції.

«Я не знала, чим і як їм ще допомогти хоча б трошки втихомирити біль, який не вщухає. Також не знаю, чому саме такий шлях вказав мені Господь. Я навіть не знаю, звідки в мене в голові взялася ця ідея....Як? Як можна було наважитися зібрати дружин з дітьми загиблих військовослужбовців і завезти їх на море в Грецію? Вірите, я сама від себе в шоці. Та це не я робила! Так Господь покерував! І я твердо знаю, що це – не просто так.

Читати ще: «Найважче – зазирнути в кожен пакет, аби впізнати обличчя лише за фото»: на Волинь привезли тіла п’ятьох загиблих Героїв

Тетяна каже, що спочатку просила допомоги і підтримки у влади, потім спілкувалась з колом знайомих, але це не дало бажаного результату

«Тоді почала молитися до неба. І все вдалося, бо, як то кажуть, над сиротою – і Бог з калитою. Їду й досі не вірю, що у нас вийшло. Дякую всім за кожну гривню. І навіть якщо я забуду – на небі все пишуть. Повірте, вам воздасться», – зі сльозами вдячності на очах каже жінка.

Незважаючи на те, щоб покрити повну вартість поїздки зібраних благодійниками коштів не вистачило, волонтерка не відступила від задуму та компенсувала нестачу з власної кишені.

«Якщо раптом ще хтось захоче нам допомогти, я скажу вам величезне дякую і молитимусь за вас. Сьогодні на відпочинок їде лише частина дітей та дружин загиблих Героїв. А скільки їх ще є…» - звертається до небайдужих Тетяна.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 6293 8096 9451– отримувач Потоцька Тетяна Федорівна

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus