USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Нафтогаз» відмовився від закупівлі броньованого «Мерседеса»

6 Серпня 2016 14:37
АК "Нафтогаз України" відмовився від закупівлі через систему публічних електронних закупівель ProZorro броньованого автомобіля Mercedes, навколо придбання якого розгорілася дискусія.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Друзі, хочемо повідомити усіх зацікавлених осіб щодо остаточного рішення по ‪мерседесгейт. Враховуючи градус дискусії, який спричинив цей тендер, ми його скасували. Закупівлі не буде. Ми побачили, що цей тендер обурив багатьох людей навіть серед тих, хто зазвичай підтримує те, що ми робимо. Ваша реакція є зрозумілою, і ми не можемо її ігнорувати", - повідомили у компанії.

Нагадаємо, "Нафтогаз України" оголосив тендер на закупівлю броньованого автомобіля Mercedes Benz S600 Guard вартістю близько 5,1 мільйона гривень, що викликало гостру критику, 2 серпня.

Згодом, 2 серпня, у прес-службі Нафтогазу повідомили, зараз їм надійшла анонімна пропозиція про безплатну передачу авто.

Згідно з даними на сайті ProZorro, тендер було скасовано 5 серпня через "відсутність подальшої потреби".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus