USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Любарт» не залишив «Надії» чемпіонство: хто став переможцем Суперліги Волині. Фоторепортаж

2 Квітня 2023 08:39
Напружена боротьба за чемпіонство у футзальній Суперлізі Волині нарешті завершилася: переможцем стала команда «Любарт», яка в 14 турі з рахунком 4:2 перемогла головного конкурента – хорівську «Надію».

Гра Суперліги склалася так, що саме в останньому, чотирнадцятому турі, мала вирішитися доля чемпіонства. Перед чотирнадцятим туром «Надія» посідала перше місце в турнірній таблиці, випереджаючи «князів» на два очки, тож «надійним» було достатньо зіграти внічию, аби святкувати чемпіонство. Однак «Любарт», який під час чемпіонату відставав від хорівців на 5 очок, був налаштований на третє чемпіонство у Суперлізі Волині.
«Князі» вже на 10 секунді гри відкрили рахунок: Мізюк розпочав атаку та завершив її точним ударом по воротах хорівців – 1:0.
«Надія» відповіла гострим моментом вже через двадцять секунд після пропущеного голу – м’яч просвистів поруч з дев’яткою. Загалом же хорівці затисли лучан та кілька разів небезпечно пробивали. На 5 хвилині активність «Надії» вилилася у результат: Цюпка зіграв на добиванні, зрівнявши рахунок – 1:1.
Забивши, хорівці продовжили більше володіти м’ячем, але без моментів. Натомість «князі» реалізували першу ж свою нагоду: Матвійчук забив після пасу автора першого голу Мізюка – 2:1.
Невдовзі «Любарт» ще більше розвинув успіх – на 13 хвилині активний Мізюк перехопив м’яч та потужним ударом прошив воротаря «Надії», встановивши рахунок 3:1 після першого тайму. Відзначимо, що розрив міг бути ще більшим, але Матвійчук не зумів замкнути простріл партнера.
Другий тайм розпочався з ударів «Любарта», але забила «Надія» – Танський розстріляв голкіпера «князів» Горніка, скоротивши відставання до мінімуму – 3:2. Однак лучани невдовзі знову зробили рахунок комфортним: Сименко протягнув м’яч з центру поля та розстріляв ворота – 4:2.
Після цього «Надія» обрала агресивну тактику з п’ятим польовим, однак жодних дивідендів хорівцям це не принесло. Натомість на останній хвилині Горнік, вибиваючи від свої воріт, міг зробити рахунок 5:2, але м’яч від паркету відскочив у поперечину.
Тож «Любарт» святкував цілком заслужену перемогу (4:2) та чемпіонство у Суперлізі, випередивши «Надію» на один заліковий бал. Бронзу ж виборола команда «ТТІ Нововолинськ».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus