USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Налагодив схему отримання хабарів: взяли під варту працівника Держпродспоживслужби на Волині

1 Квітня 2021 15:49
Викритого на одержанні неправомірної вигоди працівника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Суд обрав головному спеціалісту одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, викритому на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Слідство вважає, що службовець налагодив схему систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди від суб’єктів підприємницької діяльності за не перешкоджання та не створення штучних перешкод у здійсненні законної підприємницької діяльності, зокрема, шляхом затримки фітосанітарного контролю під час оформлення вантажу з рослинами в режимі «імпорт».

Затримали його 30 березня 2021 року під час одержання від підприємця чергового траншу «данини» у розмірі 100 доларів США.

Головному спеціалісту повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Окрім того, його відсторонено від займаної посади.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отож Показати IP 1 Квітня 2021 16:39
Раніше на санстанцію гнали, але за руку не могли зловити, а ветеринари були хороші, хоча брали весь час. Зараз про СЕС мовчать, а ветеринари, то біж Держпродспоживслужба, залітає регулярно. І зарплати дали нормальні, а їм ще мало - чим вищі зарплати, тим більші хабарі.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2021 17:16
не будемо ми жити добре, якщо кожна б***ь буде вимагати хабаря, за жодних умов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus