USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нам пощастить» - пісня гурту «Тартак» та ТНМК у пам'ять колеги

6 Червня 2015 17:17
"Тартак" та ТНМК презентували сумну пісню з оптимістичною назвою. Композицію "Нам пощастить" планувалося записати з Андрієм Лободою, однак здійснити задум не вдалося через смерть музиканта.

Про це лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський написав на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Тартак", ТНМК та Діана Месс представили нову пісню "Нам пощастить".

"Ми планували записати цю пісню разом з Андрієм, попередньо обговорювали її восени, а в січні Андрія не стало. Його смерть не була настільки раптовою і гучною, як загибель тижнем пізніше більш відомого і трохи старшого його колеги - також Андрія. Пісні Андрія Кузьменка нещодавно заспівали десятки інших - відомих і не дуже відомих - артистів разом із тисячами прихильників у концерті його пам'яті, який відбувся у київському Палаці Спорту - його транслювали по телевізору на всю країну.

Пісні Андрія Лободи переспівують та доспівують ті, хто знав його особисто, знав, можливо, трохи ближче за інших. Ось одна із них. Тут все майже так, як планував сам Андрій, тільки я не писав свого куплету, а зачитав замість нього те, що сам він не встиг начитати. Давайте послухаємо і поширимо", - написав Положинський.

Прослухати нову пісню можна ТУТ.

"Тартак", ТНМК та Діана Месс присвятили трек Андрію Лободі, який був лідером гурту "Хорта" і написав цю пісню. Андрій помер від тяжкої хвороби в січні 2015. Соліст Хорти не встиг записати трек, як планувалось, в цьому складі, тому друзі музиканта зробили це без нього, але на його честь", - уточнила співачка Діана Месс, яка також взяла участь у записі пісні.



Уродженець Запоріжжя Андрій Лобода був лідером гурту "Хорта". У творчому портфоліо музикантів – два студійних альбоми. 25 січня 2015 року на українських музичних каналах відбулася прем’єра кліпу гурту "Хорта" на пісню "Все добре". А 27 січня 2015 року Андрій Лобода помер від раку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 6 Червня 2015 17:44
Моя душа пойот а серце плаче!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus