USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Намісник Президента критикує самого Президента

28 Січня 2014 10:44
Голова Ковельської райдержадміністрації Сергій Матяшук вважає, що «ситуація, яка є сьогодні в Україні, владою втрачена». З його слів, якби Президент України Віктор Янукович звернувся до Майдану до 30 листопада, тобто до побиття міліцією протестувальників, його б послухали, і все було би кероване.

«Не знаю, чому влада на центральному рівні цього не зробила. Сьогодні все зайшло дуже далеко. Українець стоїть проти українця, ллється українська кров. Це дуже страшно. Мабуть, комусь хочеться розірвати Україну. На превеликий жаль, стоїть така катастрофічна ситуація. Західні області займають одну позицію. Кримська автономна республіка вимагає введення надзвичайного стану в Україні, її підтримує Дніпропетровська область. Думаю, Президенту треба призначити всі позачергові вибори – і Президентські, і Верховної Ради для того, щоб стабілізувати ситуацію, бо подачками якимись воно не піде. Народ налаштований не так. Це моя думка і я твердо про це кажу. Якщо сьогодні мати силу волі, значить треба сказати: «Давайте зробимо сьогодні вибори всіх рівнів, у тому числі й Президентські», – заявив Сергій Матяшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ілля Показати IP 28 Січня 2014 10:59
критикують щоб примазатись знов до корита. де платять туда і лізуть. Мабуть мало набрав при президенту. чекає кращого щоб більше увірвати
Інуся Показати IP 28 Січня 2014 10:59
не ищи проблему в других начни с себя
Лучанка Показати IP 28 Січня 2014 11:35
брехун і злодій рідкісний. тільки пельку залити і пісні волати за столом.
DдепешM до Лучанка Показати IP 28 Січня 2014 16:25
Судячи з розміру пик. ой,обличчя-він і добре закусити любить!)))
111 Показати IP 28 Січня 2014 12:21
да, лучанка, точно, разом з заступником Мигулею
студентка до 111, Лу Показати IP 28 Січня 2014 23:14
Для чого людей ображати, всі хочуть в Європу, а самі крім хамства, образ та брехні нічого не знають. Нормальний Матяшук чоловік і Мигуля тоже.
Знаючий Показати IP 29 Січня 2014 12:20
Ви посто не знаєте, як цей "нормальний", сидячи в робочому кабінеті покриває брудними трьохповерховими матами жінок різного віку, не говорячи вже про мужчин, як амбітно та вседозволено, використовуючи ментівськи навички суне свого недолугого носа у всі сфери життя району, як майже кожну пятницю в робочий час у супермаркеті "Наш Край" купує бухло та їжу на чергову кумівську сходку, на якій отримує вказівки що робити та як робити... Де ви бачили мента - господарника, вирощеного сьогоднішньою владою? Зате крахоборити він вміє не гірше папєрєдніка Скуби, який хапнув на Зеленій 20 соток, а цей "косонув " в тій же сільській раді на підставну особу ніби-то під фермерське господарство не мало не багато - півтори гектари земельки...А говорити вміє хитрий лис....Аудит треба робити після такої "діяльності" кожного, і результати обнародувати, всі вони одним миром мазані, коли контроль відсутній...
Svitlana до Знаючий Показати IP 29 Січня 2014 12:57
в податковій де це б***ло працювало то постійно пяне і матюки на всіх без розбору. коли вигнали то народ хоч від б***ччя відпочив. погана людина зовсім.
Рома Показати IP 29 Січня 2014 17:06
якщо такі біля влади то державі піпець
Ковельчанин Показати IP 30 Січня 2014 09:19
Сьогоднішній владі саме такі дибіли і потрібні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus