USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нападник депутата Луцької міськради – лікар

6 Серпня 2013 15:10
Прокуратура та правоохоронні органи Луцька проводять слідчі дії стосовно інциденту, що днями трапився із депутатом Луцької міської ради Катериною Приступою, інформує «Слово Волині».
На засіданні сесії Луцької міської ради, що відбулося 1 серпня, депутат від «Батьківщини» Сергій Григоренко розповів про напад з пістолетом на депутата міськради Катерину Приступу.
«Слову Волині» вдалося поспілкуватися із потерпілою. Однопартієць Григоренка, депутат Катерина Приступа розповіла, що повертаючись додому з сім’єю, 31 липня, вона не змогла під’їхати до під’їзду власного будинку. Зі слів Приступи, автомобіль Mitsubishi повністю загородив в’їзд до під’їзду.
«У машині перебували чоловік та дівчина, яка, по нашому приїзді, покинула авто. Сам водій не реагував на «знаки» прохання від’їхати», - повідомила депутат.
А коли Приступа разом з маленькою дитиною почала підніматися у під’їзд, водій іномарки вибіг і з криками, на кшталт «Зараз застрелю!», почав розмахувати пістолетом перед нею.
«Спочатку я почула як він з пістолетом погрожує моєму двоюрідному братові. А коли обернулась зі словами «що ви робите?» - нападник почав погрожувати і мені», - зазначила Катерина Приступа.
Інцидент побачили сусіди і почали вибігати з будинку та викликали міліцію. Сам нападник сховав зброю, але на цьому не зупинився. Кривдник почав створювати аварійну ситуацію повністю перегородивши дорогу прибудинкової території. Окрім цього, він вийшов з на пів пустою пляшкою коньяку і з нецензурною лайкою звернувся до брата потерпілої.
Сказавши: «Ти хто тут такий? Завтра будеш у моєму кабінеті відчитуватися за свої дії».
Зі слів депутата, після приїзду правоохоронних органів, будь-яких свідчень у нападника міліція не брала. Більше того, кривдник спокійно поїхав, не пройшовши перевірку на вміст алкоголю чи наркотиків у крові.
«Вони тільки перевірили, що він дійсно має документи на зброю. І повідомили, що перевіркою стану організму займається державтоінспекція», - розповідає депутат.
У повідомленні йдеться, що нападник – лікар, завідувач відділення одного з медичних центрів обласної дитячої лікарні. Саме через свою «високу» посаду, лікар днями телефонував до двоюрідного брата Катерини Приступи та просив закрити справу.
«Від нього мені нічого не потрібно. Я лишень хочу, щоб його позбавили права зберігання користування зброєю. І щоб зробили незалежну експертизу чи він психічно здоровий. Бо в той вечір – він був повний «неадекват», - повідомила Приступа.
Зі слів депутата, слідство ще триває і справа затягується.
Постраждала, як і Сергій Григоренко вважають, що ситуація мала скоріше побутовий характер, чим політичний.
«Тоді кривдник й сам не знав, що це була депутат Луцької міськради», - зазначив Сергій Григоренко.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТУ ЛУЦЬКРАДИ ПОГРОЖУВАЛИ ВОГНЕПАЛЬНОЮ ЗБРОЄЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 6 Серпня 2013 15:19
Просто так ни чего не происходит. Думаю, что перед инциндентом панночка депутатша "благодаря" своему статусу позволила наверно какие-то выпады или нелесные слова в сторону будущего обидчика, вот он оскорблённый и ОТВЕТИЛ ЕЙ ПАРУ "ЛАСКОВЫХ" СЛОВЕЙ.................ну а то что он был пьян , полный неадекват, а могет и наркотически обкурен - то то просто дополнение до конфликта, чтоб пошуметь посильнее на обидчика
Є до ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 8 Серпня 2013 09:49
Це мудло Г.С. сунеться туди куди собака свій йух не засовувала!!! Така неадекватна людина. Ой, соромно за таких депутатів!!!
Любче Показати IP 6 Серпня 2013 15:32
Дурня це все Людина завжди повинна залишатися людиною Немає значення яка посада і який чин Просто гроші і влада людей спотворили і вони стали гірше тварин (чупакар...)
ДОСТАЛО Показати IP 6 Серпня 2013 16:44
Скільки можна обговорювати одну і ту саму тему, таке враження, що йде мова про зірку естради чи телебачення... Невже на Волині більш нічого "важливішого" не відбувається.??? А можливо це початок передвиборчої кампанії пані Приступи... оскільки від інтерв"ю до інтерв"ю версіїї того, що сталось в неї змінюються... Щкода людину, яка стала жертвою цих політичних ігор....
444 Показати IP 6 Серпня 2013 17:14
УВАГА !!! Луцький збанкрутілий "ЗАХІДІНКОМБАНК" вкрав Ваші депозити? Луцька прокуратура приймає заяви ошуканих вкладників щодо повернення депозитів. Не гайте часу. Просто так цей "банк"- банкрут гроші вкладникам не поверне.
Виборець Показати IP 6 Серпня 2013 17:15
Приступа знову хоче в депутати. То і піариться.
Варка до Виборець Показати IP 6 Серпня 2013 17:48
вона вела там себе як остання хамка, і ще після цього прикривається депутатством своїм, безсовісна яка
Вован до Варка Показати IP 6 Серпня 2013 17:50
а Григоренко -герой-коханець вирішив заступитися за свою пасію, але якось кривобоко вийшло. ще вона йому потім пику подере. сьогодні вже вони щось виясняли головно
Лучанин Показати IP 7 Серпня 2013 00:49
Видно в усіх коментаторів своїх дітей немає. Як там вела себе та дупутутка, то в даному випадку не є настільки важливим. Немає жодного порядного депутата, якщо не сказати інакше, що біля них порядність і рядом не стояла. Але якщо тим мурлом з пістолетом в неадекваті був дійсно лікар, та ще й зав.відділенням, то взагалі в першу чергу, навіть ще до закінчення розборок треба його відсторонити від лікарської практики, а при доказах цього, то й взагалі позбавити права будь-коли мати діло з медициною. Ви ж таким лікарям життя своїх дітей довіряєте, а потім чухаєтется чому вони не можуть вилікувати чи взагалі роблять абсолютно здоровим дітям дорогезні операції. Чи ви вважаєте що в нього на прийомі в разі його неправоти він не так само буде себе вести?!
Ні, таким "депутатам" Показати IP 7 Серпня 2013 08:52
Григоренко - дружок Вікторова, засудженого хабарника (теж депутата) з кладовища м.Луцька. Йому довіри нема, типовий піарщик!
111 до Ні, таким "депутатам" Показати IP 7 Серпня 2013 12:43
Блін, в мене в друзях в соцмережі 900 чоловік..... треба терміново всіх переглянути, щоб потім через знайомого-хабарника мене тут не паплюжили.
Свобода до 111 Показати IP 7 Серпня 2013 16:37
Дружити з покидьками - собі ж дорожче!
Серий Показати IP 7 Серпня 2013 09:55
в любому випадку пєстік забрати і поламати руку
Лучанка Показати IP 7 Серпня 2013 18:01
Чому ніхто не напише прізвище того горе -лікаря?
dron Показати IP 7 Серпня 2013 18:08
Григоренко порядна людина,і адекватна,а не як той званий лікар.
Нормальный пацан до dron Показати IP 7 Серпня 2013 19:24
Говорят, что сумел обьегорить и вырвал землю и деньги и машину. Значит нормальный наш пацан.
GATTO LENDERS Показати IP 30 Серпня 2013 20:14
Ми пропонуємо всі види кредитів для населення за дуже низькою процентною ставкою 3%, від 500 до 10 мільйонів тільки, зацікавлені заявник повинен звертатися до нас за будь-якою формою фінансових можливостей і підтримку по електронній пошті сьогодні в приватне [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus