USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нападника «Волині» викликали до юнацької збірної України U-19

25 Серпня 2021 23:18
Приємні новини для футбольного клубу «Волинь»: нападника команди Дениса Теслюка викликали на навчально-тренувальний збір юнацької збірної України (U-19).

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Нагадаємо, що молодого форварда «Хрестоносців» уже викликали до юнацької команди навесні, однак тоді збори команди скасували через обмеження, пов’язані з Covid-19.

Підопічні Володимира Єзерського (якого призначили виконувачем обов’язків головного тренера команди після відходу Олександра Петракова до головної збірної країни) працюватимуть разом з 30 серпня по 7 вересня та проведуть два товариські поєдинки.

На зборі команда готуватиметься до кваліфікаційного раунду Євро-2022 (U-19), який проходитиме в Польщі з 6 по 12 жовтня. Там збірна України, окрім господарів, боротиметься за путівку на континентальну першість проти Фінляндії та Мальти, а дві найкращі збірні (плюс найкраща серед третіх місць відбірного циклу) приєднаються до Португалії в еліт-раунді кваліфікації на Євро, що відбудеться уже наступного року в Словаччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Chik Показати IP 26 Серпня 2021 00:12
Ура!!!Молодець, Денис!Валера-тренеруйся(жарт)!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus