USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Напис «Луцьку – 900» на висотці знесуть

19 Жовтня 2009 13:43
 
Під час сьогоднішнього особистого прийому у міського голови чимало лучан скаржилися на діряві дахи. При цьому більшість з них нарікали на відсутність допомоги з боку ЖЕКів. Про це 19 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Зокрема, мешканці висотного будинку, що на проспекті Волі, 22, розповіли, що представники ЖЕКу відмовляються щось робити, поки із даху помешкання не буде демонтовано напис «Луцьку – 900». Ця каркасна конструкція, за словами жильців, руйнує дах будинку і, здається, от-от звідти звалиться. Дах висотки у центрі міста дуже пошкоджений. Богдан Шиба дав доручення знести напис та підлатати покрівлю.
У мешканців із будинку на вулиці Федорова, 2а, теж проблеми із дахом помешкання. За їхніми словами, вони зверталися до ЖЕКу із проханням про ремонт, проте їм відмовили. Лучани просили відремонтувати хоча б їхній під’їзд. Луцький очільник запевнив, що покрівлю над під’їздом підлатають, а над рештою будинку – наступного року.
На ЖЕК скаржилися і жителі з вулиці Данила Галицького, 12, мовляв, його працівники, замість того, щоб відремонтувати дах, позатикали дірки ганчір’ям. «Я доручу, щоб зробили», - запевнив луцький керманич. А ось полагодити дерев’яні сходи у під’їзді градоначальник порадив лучанам власними силами.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus