USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наразі лише 7 волинян засвідчили про іноземні доходи. А подали декларації – трохи більше, ніж тисяча

25 Лютого 2009 16:16
Станом на 23 лютого до податкових інспекцій волиняни подали 1119 декларацій, у яких задекларували майже 18 мільйонів гривень доходів.
Тому на семінарі за участі представників підрозділів оподаткування фізичних осіб та масово-роз’яснювальної роботи податкової служби Волині обговорювали, як забезпечити максимальний ефект від декларування доходів фізичними особами у контексті поповнення місцевих скарбниць, – 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
Аналіз ДПА України щодо потенційних декларантів засвідчує, що місцеві скарбниці на Волині втрачають від неповноти задекларованих сум при продажі автомобілів і землі,  торгівлі грибами і ягодами, – розповів заступник голови ДПА в області Руслан Корж.
 
Окрім того, за інформацією відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян, як переконує практика минулих років, моряки-контрактники, які зареєстровані на теренах Волині, не завжди поспішають до податкової інспекції із деклараціями про зароблене  на морських просторах. Декларування іноземних доходів волинянами-заробітчанами, виграшів в ігрових залах, отриманої спадщини – неповний перелік завдань, над якими волинські податківці  наполегливо працюватимуть до 1 квітня 2009 року.
 
Станом на 23 лютого 2009 року до податкових інспекцій волиняни подали 1119 декларацій, у яких задекларували майже 18 мільйонів гривень доходів. Із поданих декларацій 722, за попередніми  даними, дають право на податковий кредит. Лише 7 із поданих декларацій свідчать про іноземні доходи, а 143 – про отримання спадщини, 104 – про доходи від здачі в оренду нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus