USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Нардеп Арістов, який відпочивав на Мальдівах, написав заяву про складання мандату

25 Липня 2023 17:12
Заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардеп від партії «Слуга народу» Юрій Арістов подав до парламенту заяву про складання мандату.

Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук.

«До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Арістова Ю.Ю. про складання повноважень народного депутата України», – написав він.

Стефанчук запевнив, що ця заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні парламенту.
Раніше ЗМІ повідомили, що нещодавно Юрія Арістова помітили у п’ятизірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах. Вартість проживання на двох там оцінюють від 100 тисяч гривень на добу.

Керівник фракції Слуга народу Давид Арахамія заявив, що ініціює питання негайного призупинення членства Арістова у фракції. Він запевнив, що всі документи по відрядженнях та іншу інформацію перевірять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 25 Липня 2023 17:29
Та він вже наперед на 10 поколінь заробив за останній рік. Поцілуєте ви його в....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus