USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп Березкін допоміг родичам привласнити $20 млн доларів держбанку, – НАБУ

23 Жовтня 2018 22:32
Національне антикорупційне бюро розслідує кримінальне провадження про заволодіння $20 млн державного банку, організоване депутатом Верховної Ради Станіславом Березкіним.

Про це йдеться у повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook, повідомляє theБабель.

Схему організував депутат, а виконали його близькі родичі та бізнес-партнери «шляхом зловживання службовим становищем, підроблення документів та їх використання за сприяння високопосадовців банківської установи». Посадовці банку також зловживали службовим становищем.

У причетності до протиправних діянь підозрюють більше десятка осіб.
Два джерела в правоохоронних органах повідомили ЗМІ, що підозрюваний нардеп — Станіслав Березкін (депутатська група «Воля народу»).

У коментарі журналістам Березкін заявив, що для нього самого стала новиною інформація про кримінальне провадження. «Я не в курсі справи, я нічого поки вам підказати не можу. Стосунку до банку ніякого не маю. Бог його знає який там банк», — сказав він.

16 жовтня Рада відмовилася зняти недоторканість з нардепів від фракції «Опозиційний блок» Дмитра Колєснікова та Олександра Вілкула. Першого звинувачують у тому, що він зловживав службовим становищем, коли був головою Агентства державного майна України. Другого — у зловживанні службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 24 Жовтня 2018 10:31
Ай молодец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus