USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп, який пропонував продавати сім-карти за паспортами, відкликає законопроєкт

3 Вересня 2019 22:10
Один з ініціаторів законопроєкту про електронні комунікації, народний депутат Олександр Федієнко відкликає проект закону № 1083 для доопрацювання

Про це Федієнко, заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації, народний депутат від «Слуги народу» написав на своїй сторінці у Facebook, інформує Еспресо.

«Одразу можу сказати, що я вважаю, що всі інформаційні вкиди не мали під собою жодного підґрунтя. І закон потрібен. Як людина, яка завжди відстоювала свободу тим паче у мережі, вважаю що закон не порушує ці принципи. Але... Бачу, що анархія нашому суспільству до вподоби», – написав він.

У коментарі виданню internet.ua нардеп повідомив, що рішення було ухвалене після консультацій з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та співавторами законопроекту.

«Попри те, що над розробкою даного законопроєкту працювали представники всіх ключових галузевих організацій та близько тридцяти запрошених експертів, проект документа був підданий критиці з боку громадськості. Було вирішено провести додатковий «краш-тест» документа», – пояснив нардеп.

Нагадаємо, нардепи від «Слуги народу» надали на ознайомлення комітету законопроєкт № 1083 про електронні комунікації, яким пропонується ввести реєстрацію SIM-карт за паспортами та блокувати «сірі» телефони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивно Показати IP 4 Вересня 2019 01:58
Я категорично проти блокування "сірих" телефонів, хоча в мене в сім'ї зараз всі офіційні, бо це буде тільки гра на бізнес і проти простих людей. А відносно реєстрації SIM-карт я не проти, законів я не порушую, мені немає чого ховатися, проте фінансовий телефон виявиться захищеним від шахраїв, а відповідно і гроші на рахунках. проти виступають лише ті, кому є що приховувати, відразу можна порахувати рівень криміналу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus