USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Нардеп на Волині проінспектувала роботу садочка, школи і амбулаторії

21 Червня 2019 22:54
Народний депутат Ірина Констанкевич 20 червня з робочим візитом побувала у Маневицькому районі. Найперше нардеп завітала до дитячого садочку у с. Чорниж, де за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» для потреб дошкільного навчального закладу був придбаний ноутбук, проектор та екран, йдеться на сайті нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗА ЦІ 3 РОКИ НАМ ВДАЛОСЯ ЗРОБИТИ ЧИМАЛО, АЛЕ ЩЕ БІЛЬШЕ ПОПЕРЕДУ», – ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ

Не залишилася без уваги нардепа і місцева школа, де за кошти соцеконому була проведена заміна котла, а Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було придбано туристичне обладнання, а також замінено міжкімнатні двері у класах.

Побувала нардеп і у місцевій амбулаторії, разом із медичними працівниками обговорили сьогоднішню медичну реформу. Нагадаємо, що у найвіддаленіших селах волинського Полісся продовжує реалізовуватися медична програма «Здоров’я – кожному мешканцю села», ініційована народним депутатом Іриною Констанкевич.

«Щоб якось допомогти жителям найвіддаленіших сіл, ми започаткували програму «Здоров’я – кожному мешканцю села», яка передбачає роботу виїзних груп лікарів на місцях. Протягом року програма успішно діє у Ківерцівському районі. За цей рік було оглянуто майже 2 тисячі жителів району. Також наша програма вже діє в Камінь-Каширському, Любешівському та Маневицькому районах. Ця робота дуже потрібна, бо на ці прийоми приходять переважно люди старшого віку, які не мають можливості та й фінансової змоги поїхати до райцентру чи обласного центру на такі огляди, бо ж вчасно звернутися по допомогу – запорука успішного лікування», - переконує Ірина Констанкевич.

Цього дня нардеп побувала і в селі Рудники, де за кошти соцеконому був реалізований проект із встановлення дитячого майданчика та придбання шкільних меблів у школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus