USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп розповів, коли лучанам чекати виборів

8 Липня 2017 11:02
Для того, аби в Луцьку призначили позачергові вибори міського голови, парламент, в якому більшість має БПП «Солідарність», має проголосувати вже за готовий проект рішення. Якщо цього не зробити за тиждень, то вибори можуть затягнутись на зиму або весну 2018 року.

Про це народний депутат Ігор Гузь розповів під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 7 липня.

Окремі політичні діячі довго вимагали, аби в Луцьку призначили вибори. І дійсно, комітет парламенту, який очолює батьківщинівець Сергій Власенко запропонував Верховній Раді проголосувати, аби вибори відбулись 24 вересня.

2 тижні тому очікували, що це рішення з’явиться в порядку денному, і автоматично рада за нього проголосує, адже місто не може бути без міського голови. Але натомість побачили лише затягування процесу – питання не потрапило в порядок денний.

Фактично, лишається наступний тиждень. Якщо не призначать вибори, то, я думаю, їх будуть затягувати на зиму або весну 2018 року.

«Я переговорив з Андрієм Парубієм (голова ВРУ), він сказав, що коаліція повинна визначитись, а там більшість – від БПП «Солідарність». Я особисто та нардеп Ірина Констанкевич, інші депутати, закликаємо провести вибори 24 вересня. В місті має бути законно обраний міський голова, треба сформувати більшість та працювати у звичному режимі», - зазначив Ігор Гузь.

Нагадаємо, більшість лучан, які взяли участь в опитуванні Інформаційного агентства Волинські Новини, впевнені, що Верховна Рада затягує вибори в Луцьку через те, що в БПП та одного з її очільників на Волині, голови Волинської ОДА Володимира Гунчика досі немає пристойного кандидата на вибори. Цю ж думку поділяють і опитані виданням експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 8 Липня 2017 11:06
оскільки у БПП не скоро появиться прохідний кандидат, на вибори у найближчий час очікувати не варто
? Показати IP 8 Липня 2017 12:55
Лучани вдячні І.Палиці за европейський Універмаг та туалети в ньому,тільки через це варто голосувати за його ставленика...а що може протиставити прогунчіковський кандидат окрім наклепів та скандалів...
Кірик Показати IP 8 Липня 2017 14:32
Я б нічого не хотів, тільки аби те вусате чудо вивезли н а смітник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus