USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардеп від «Слуги народу» переплутав програму своєї партії з програмою «Єдиної Росії»

20 Жовтня 2020 15:42
Народний депутат від «Слуги народу» Ігор Негулевський підтвердив, що його партія виконує програмні пункти партії «Єдина Росія».

Про це стало відомо під час експерименту, який провели журналісти Bihus.info, пише 112 Україна.

Журналісти запитали депутатів від «Слуги народу», як виконуються пункти програми їхньої політичної сили, але замість їхньої програми називали державні проєкти «Єдиної Росії».

У результаті депутат Ігор Негулевський не зміг відрізнити свою програму від програми президентської партії РФ «Єдина Росія».

Зокрема, у відповідь на питання, як здійснюється реалізація програми «інвестиційного конвеєра» в Україні, він заявив, що «цей пункт в процесі, працює робоча група, все працює».

У програмі «Єдиної Росії» цей пункт звучить так: «Перейти від штучної реалізації окремих проєктів модернізації комунальної інфраструктури до запуску «інвестиційного конвеєру», заснованого на використанні концесійних угод і інших механізмів реалізації проєктів державно приватного партнерства».

Також раніше ЗМІ повідомляли, що депутат від «Слуги народу» Негулевський отримав мільйони за відсутній ремонт доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тежновина Показати IP 20 Жовтня 2020 16:54
Теж мені новина. Та ви будь кого спитайте подібне - отримаєте той самий результат. просто підтвердили що ніхто не в темі.
Народна прокуратура Показати IP 20 Жовтня 2020 17:20
А какая разніца?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus