USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардеп заявив, коли в Україні чекати дострокових виборів

27 Січня 2017 09:25
У Верховній Раді України незабаром обіцяють створити зовсім нову депутатську групу, яка буде орієнтуватися на інтереси Українців.

Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат Юрій Бублик.

"Найближчим часом ми станемо свідками створення потужної групи у Верховній Раді, яка буде націоналістичною і україно-центричною. Вона буде задавати проукраїнський тон у Верховній Раді", - сказав він. При цьому він не уточнив, які ж саме депутати вийдуть з коаліції і увійдуть до складу цієї групи.
З його слів, дата проведення дострокових парламентських виборів залежить від формування саме нової групи в парламенті.

"Будь-які позитивні зміни в інтересах України вигідні самому українському народу. Прикриваючись війною, продовжувати той «дерибан» країни не вигідно українському народу. Я розумію, що на сході триває війна, але прикриваючись війною продовжувати дерибан України - неправильно", - додав депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus