USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардеп каже, що охоронці Тимошенко б’ються. ОНОВЛЕНО

13 Січня 2010 12:33
Під час концерту «З УкраїноЮ в серці» у Луцьку  побили члена «Нашої України», який тримав прапор цієї партії – стверджує народний депутат України, довірена особа кандидата у Президенти України Володимир Карпук.
Карпук стверджує, що це зробили представники Юлії Тимошенко. 
За словами нардепа, координатор масових заходів ВОО ВО «Батьківщина» Петро Лазаренко підходив до активістів «Нашої України», які зі своїм наметом та прапорами стояли на Театральній площі, де проходив концерт. Мовляв Лазаренко, якого Карпук назвав «керівником мистецько-концертних програм і громадського захисту», повідомив їм, що ті повинні покинути площу, бо існує така законодавча вимога. «Коли ті відмовилися, до них підбігли молодики, надавали стусанів, забрали прапори і поламали транспаранти» - сказав Капрук.
Сам Петро Лазаренко розповів «ВН», що захід на Театральній площі мав статус не концерту, а мітингу, про що була повідомлена місцева влада. «Коли я побачив представників «Нашої України», то підійшов до них і попросив забрати прапори, щоб не заважати проведенню акції. Юнаки відповіли, що їм заплатили гроші, тому вони нікуди не заберуться. Я залишив їм свій номер телефону і попросив, щоб зі мною зв’язалися зі штабу «Нашої України», аби врегулювати це питання. Потім зі мною зв’язався чоловік, який назвався народним депутатом від «Нашої України» і сказав мені, що ніякого закону  не заважати мітингам не існує».
Петро Лазаренко запевнив, що нічого не знає про те, що активіст «Нашої України» був побитий.
Володимир Карпук повідомив, що постраждалим є студент із сільської місцевості одного з волинських вузів, який, проте, відмовився заявляти правоохоронцям про побиття. Карпук стверджує, що юнак просто боїться за себе і свою родину.
Голова Волинського обласного виборчого штабу Юлії Тимошенко Анатолій Грицюк сказав «ВН», що вважає такі заяви Володимира Карпука провокативними. «До мене телефонував Володимир Карпук, коли я повертався з Ковеля і розповів, що ніби-то був такий інцидент. Я зв’язався з відповідальними за громадський порядок, і ті мені повідомили, що на площі все спокійно. У нас була чітко організована система охорони громадського порядку, були залучені правоохоронці і громадська організація козаків, тому подібних випадків бути просто не могло».
Заяву Володимира Карпука Анатолій Грицюк назвав провокаційною, «зробленою з метою привернути увагу до політичної сили, яка має на Волині нульовий рейтинг»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Схід Показати IP 13 Січня 2010 11:01
"Наша Україна" хотіла відігратись протестними заходами та палатками з помаранчевими прапорами перед БЮТом, за аналогічний прийом Ющенка(Смолигів,драмтеатр)Тоді цивілізованості та здорового глузду помаранчевим вистачило не відповідати білосердечним,а зараз бютоголові та косозаплетені показали своє справжнє обличчя.Бий своїх, щоб чужі боялись,за таким принципом захоплюється лідерство в майданників.В помаранчевій банці має залишитись один, хто кого побачимо в неділю...
sven Показати IP 13 Січня 2010 11:18
Тролейбуси бачив на власні очі... зупинили(!) тролейбуси спеціально шоб сховати дві нещасних палатки від тігрЮлі.. я таке в останнє міг уявити лише в 2004 році. Дежавю... давай юля, рви "за Україну!"
Хвєдя Показати IP 13 Січня 2010 13:44
Брехня. Був до кінця концерту на театральному майдані і до кінця концерту майоріли прапори НУжників.
Perets Показати IP 13 Січня 2010 14:33
Всі люди на Театральному майдані бійки не бачили, а Карпук бачив. Всі люди на Театральному майдані не бачили, як роздавали шампанське, а Карпук бачив. Що ще бачив на Театральному майдані п`яний Карпук?
Знайка Показати IP 13 Січня 2010 15:00
Хто-хто, а Карпук такого б не придумав. Він чоловік порядний і навіть вибори Президента не мотивували б його збрехати. Я йому вірю, БЮТівці - агресивні... Страшно буде на майдані, якщо Янукович і Юля виведуть своїх лоботрясів відстоювати їх інтереси!!! Бійки будуть масовими, бо фанатики інакше не вміють. Юля не пройде!!!
Логіка Показати IP 13 Січня 2010 15:05
А давайте співставимо факти: Лазаренко підходив до хлопців з попередженням?-ТАК (яке мав право- ХЗ)Карпук зателефонував Грицюку дізнавшись про побиття?-ТАК. Грицюк каже що то провокація (з хлопцем, котрий навіть заяву в міліцію забоявся подати) Логічно, що хтось бреше. Згадуючи заборону суду говорити на "цяцю" "кака" за позовом "цяці", побиття Свиридою держслужбовця, Лозінського... Логічно що нелогічний Грицюк.
sven Показати IP 13 Січня 2010 17:02
Карпук дзвонив Грицюку. Сумніваюся, що це така хитромудра операція по дискредитації БЮТу. значить таки побили.
zenon Показати IP 13 Січня 2010 17:31
Якби Лазаренко щось задумував би, то він не повідомив хлопцям с вого прізвища, не повідомив їм би свій номер мобілки і не попросив би щоб хтось старший йому перетелефонував. А Карпук ходив по театральному майдану п`яним. чого варті його заяви про ролздавання на театральному майдані шампанського.
хлопак Показати IP 13 Січня 2010 23:21
хлопця побили ще до концерту.
Піп Гапон Показати IP 14 Січня 2010 09:53
Про що ми говоримо? Винен у всьому безпосередньо Карпук, тому й перекладає свою провину на чужі плечі. Треба не мати клепки в голові, щоб додуматись відправити чотири пацана з символікою Ющенка у багатотисячний натовп прихильників Тимошенко. На що він розраховував? Не вже він не розумів, що серед такої кількості людей гарантувати безпеку просто неможливо. Чи якщо це не твої діти, то можна їх посилати куди завгодно. А де ж Ваша совість, пане депутате? Чи Ви її у Верховній Раді всю просиділи? Треба було Вам тоді хоч стати поруч цих пацанів, самому взяти один прапор і це було б чесно. А так сховалися за спинами дітей і чекали, коли почнеться бійка, щоб потім зробити гучні заяви. Винні не ті хлопці, що надавали один одному стусанів, а народний депутат україни пан Карпук, який послав дітей на вірне побоїще. Як же ж потрібно любити владу і гроші, щоб опуститися до рівня звичайного провокатора. Карпук - це сучасний піп Гапон.
Іван Показати IP 14 Січня 2010 16:24
Це дійсно була провокація з боку Карпука. Підійдіть до їхнього намету і там почуєте, що їх б`ють бютівці, що бютівці споювали людей шампанським під час концерту і всяку іншу маячню. Бійка - це все провокація Карпука. Тому він і виставив хлопців на побиття
Простак Показати IP 14 Січня 2010 17:46
Карпук - порядний чоловік, на відміну від більшості представників білосердечних, тому категорично не вірю в те, що він бреше. Те, що організатори концерту шампанське роздавали теж факт і треба бути сліпим або дурним, щоб цей факт заперечувати. Але питання тут в іншому - в тому до чого іде Україна, і хоч як це не прикро, а ми повертаємось до 2004 року (отож чекаймо знову розборок бритоголових і організації "бригад"). Ой згадаємо ми Ющенка через півроку після виборів. От тільки аби пізно не було.
Карпучить Показати IP 14 Січня 2010 18:26
Карпук такий же порядний, як і той факт, що роздавали шампанське. А чим він керувався підставляючи дітей під можливі проблеми? Хіба порядна людина так робить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus