USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кріль каже, що поведінка Тимошенко – результат дослідів НЛО

12 Вересня 2008 15:21
Майже дві сотні лучан та рівненчан взяли участь в акції «Єднання», яку проводить по всій Україні партія «Єдиний Центр». Вони створили «живий ланцюг» на кордоні двох областей, – повідомляє 12 вересня репортер «Волинських Новини».
 
Підтримати «акціонерів» приїхав лідер партії «ЄЦ» Ігор Кріль. Під час брифінгу він сказав, що сьогодні у «живому ланцюгу» по всій Україні стоїть участь близько сорока тисяч людей. «Наразі життя показало, що люди не байдужі і вони переживають за те, що робиться в державі», – прокоментував «Єднання» лідер «ЄЦ».
 
Причиною створення «живого ланцюга», за словами Ігоря Кріля, стали дії біло-сердечних у парламенті. «БЮТ, об’єднавшись із Регіонами фактично у коаліцію, ведуть себе в парламенті, як мародери. Іде дерибан посад і майна», – розповів він. Хоча до цих подій, додав пан Кріль, Юлія Тимошенко казала, що її повинні викрасти інопланетяни та провести над нею досліди, щоб вона пішла назустріч Партії регіонів. Однак сьогодні, як зазначив лідер «ЄЦ», ситуація кардинально змінилась. «Юлю, мабуть, таки досліджувало НЛО, що вони разом із Регіонами почали голосувати за антиконституційні рішення», – прокоментував дії Прем’єр-міністра України Ігор Кріль.
 
Щодо самих учасників «живого ланцюга», то вони, зі слів протестантів, виступають проти непослідовної політики уряду. Люди висловили сподівання, що вищі ешелони влади побачать подібні рухи серед народу і зроблять певні висновки. «Люди хочуть перемін на краще», – пояснив свою присутність на акції один із її учасників.
 
«Живий ланцюг» із приблизно 200 людей, які розташувалися на відстані 3-4 метри один від одного, простояв на кордоні між Волинської та Рівненською областями годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конкретно Показати IP 12 Вересня 2008 15:42
Нє, народ, а давайте порахуєм: на кордоні між Волинською і Рівненською областями зібралось 200чол., в Луцьку теж з 200 і в Рівному нехай стільки ж, тобто макс. 600 чол на 2-і західні області. А отже, 40 тис. по всій Україні це надування. Якщо ЄЦ буде проводити такі розумні акції в робочі дні і надалі то що зробить Балога з PR-менеджером?
Психіатр Показати IP 12 Вересня 2008 15:48
Поведінка Кріля - це результат втручання психіатрів, при чому, як показало життя, безрезультатного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus