USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Нардеп Кирильчук вважає, що роботу уряду можна оцінити навіть по Волині

7 Вересня 2008 12:25
«Оцінювати роботу уряду і на Волині є по чому», – переконаний народний депутат України, член фракції БЮТ Євген Кирильчук. Про відчутні, на його думку, результати діяльності Кабміну він розповів 6 вересня під час прес-конференції нардепів-бютівців у Луцьку,  – інформує репортер «Волинських Новин».
Щодо позитиву в АПК, то Євген Кирильчук, наголосив: головне, що цьогоріч у волинських селян закуплено і продовжується закуплятися зерно до Держрезерву. І хоч, згідно з документами, продовольчого резерву було доведено закупити 12 тисяч тонн, його, за розрахунками спеціалістів, На Волині придбають 15 тисяч тонн. Наразі ж у аграріїв краю взяли 8 тисяч 652 тонни зерна, хоч на цю ж дату минулоріч було закуплено менше тисячі тонн.  
Пан Кирильчук наголосив, що на зазначені потреби вже пішло 10 мільйонів гривень, плюс заплановано використати ще 6-7 мільйонів гривень.
Окрім цього, за словами нардепа, Волинь ще не бачила таких темпів і обсягів будівництва доріг. Цьогоріч на реконструкцію шляхів краю уже витратили 21,5 мільйона гривень, на капітальний ремонт – понад 23 мільйони гривень, а на поточний ремонт – 24 мільйона гривень. Та це мала кількість того, що треба зробити, бо фінансування програми будівництва волинських доріг перевищує півмільярда гривень.
Ще один пункт оцінки діяльності уряду – фінансування соціальних об’єктів. Із виділених на це у 2008-му 27,1 мільйона гривень уже використано 16,1 мільйона. Однак, наголосив пан Кирильчук, темпи освоєння цих грошей треба прискорити, бо у змінах передбачено ще таку ж суму додатково на соціальні об’єкти.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus