USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пашинський заявив, що рішення суду щодо Хімікуса незаконне

8 Лютого 2017 08:15
Депутат від Народного фронту Сергій Пашинський вважає незаконним рішення суду про визнання потерпілим В'ячеслава Хімікуса, в якого він стріляв напередодні Нового року, передає Українська правда.

«(Рішення) винесла суддя,.. яка Портнова знімала з розшуку міжнародного. Ми сьогодні звернулися до Вищої Ради правосуддя - вона порушила закон. Думаю, реакція повинна бути в рамках закону», - заявив нардеп.

Він вважає, що рішення суду про визнання Хімікуса постраждалим є незаконним.

«Ця суддя зробила посадовий злочин, і вона буде притягнута (до відповідальності) за цей злочин», - додав Пашинський.

Він уточнив у Facebook, що йдеться про суддю Печерського районного суду Києва Христину Гладун.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва визнав В’ячеслава Хімікуса, в якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, потерпілим. Натомість, зі слів адвоката Хімікуса Марини Паринової,

в обласній прокуратурі досі не визнали її підопічного потерпілим.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу. 13 січня відбувся 10-ти годинний перехресний допит, на якому Пашинський зізнався, что вистрелив, стоячи на ногах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь М. Показати IP 8 Лютого 2017 08:34
Депутат від Народного фронту Сергій Пашинський вважає себе в одній особі , Богом - царем - апеляційним судом ...!!! Забув про одне , що він слуга народу і повинен виконувати його волю ...
Анонім до Василь М. Показати IP 8 Лютого 2017 15:50
І наркотія хімкус моментально став героєм і можливо ми його побачимо у ВРаді депутатом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus