USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардеп Матвієнко «гріє місце» Литвину?

8 Серпня 2008 10:48
Народний депутат України з фракції «НУНС» Анатолій Матвієнко вважає, що одним із засобів виходу з нинішньої політичної кризи може стати включення до складу коаліції Блоку Литвина. Про це пан Матвієнко заявив під час прес-конференції 7 серпня, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Все, що діється зараз у парламенті, – у контексті президентських виборів», – переконаний він. Як стверджує пан Матвієнко, попри те, що Юлія Тимошенко декларує, що за жодних умов не співпрацюватиме з Регіонами, у кулуарах час від часу подібні переговори ведуться.
 
Анатолію Матвієнку до сьогодні не зрозуміло, чому до складу коаліції не запросили Литвина. На думку керівника УРП «Собор», принцип «третього зайвого» у цій ситуації є ні чим іншим, як короткозорістю.
 
Як вважає нардеп (фракція «НУНС»), для часткового вирішення сьогоднішньої політичної кризи і БЮТ, і «Наша Україна» «повинні сісти і подумати, що ми можемо дати Литвину». Пан Матвієнко не відкидаює, що цим «подарунком» може стати посада спікера Верховної Ради для Володимира Литвина замість Арсенія Яценюка. «Може, ми так зупинимо президентські гонки?» – зазначив лідер «Собору». На його думку, в Україні повинен бути і сильний Президент, і сильний парламент, і сильний уряд.
 
Проте рішенням щодо включення Блоку Литвина у коаліцію єдність України не досягнеться, оскільки ця політична сила, як і Партія регіонів, побудована на «холдинговій основі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядечко Показати IP 8 Серпня 2008 11:08
А в Литвина очкі бігають як в дрібного шахрая. Хоча насправді він шахрай - крупний...
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:03
Видно скоро Матвієнка турануть і з "Нашої України", от він і запасний аеродром у Литвина і готує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus