USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардепа від Волині Ігоря Гузя не пускали до зали Ради з пакетом. Відео

1 Лютого 2022 15:30
У Верховній Раді сьогодні, 1 лютого, народного депутата Ігоря Гузя охорона не пропускала до сесійної зали з великим пакетом у руках.

Як повідомляє LB.ua, інцидент стався перед ранковим засіданням Ради, на якому чекали на президента Володимира Зеленського.

Як повідомили у пресслужбі депутата Інформаційному агентству Волинські Новини, у пакеті, який ніс Ігор Гузь, дійсно були прапори країн, які надали Україні допомогу зброєю. Разом з іншими депутатами він подякував їм з трибуни Верховної Ради, ідеться в дописі на офіційній сторінці Ігоря Гузя.
Більше в пакеті не було ніяких матеріалів.

Оскільки сесію Верховної Ради відвідав президент України Володимир Зеленський, охорона доволі прискіпливо поставилася до того, що проносили в парламент. На відео чути фразу про те, що «сказали, що з пропагандою не можна».
Серед 12 прапорів, які розгорнули депутати різних фракцій, були поряд з прапором України прапори Туреччини, Литви, Польщі, Британії, Латвії, Естонії, Чехії, США, Данії, Канади, а також НАТО.

До слова, попри підвищену уважність охорони, хтось з депутатів-опозиціонерів таки проніс банер проти президента. Як інформує Главком, на плакаті написано: «Україна – не Болівуд. Зе – займись країною замість серіалів». Наразі невідомо, хто саме із народних обранців проніс банер до сесійної зали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 1 Лютого 2022 16:34
Не положено.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 17:14
А когда уже акробаты под куполом выступать будут? Клоуны уже надоели
Клава Показати IP 1 Лютого 2022 17:37
А чому прапор Беларуси не узяв ? Беларусь постійно надає зброю і боєприпаси, військову техніку та ПММ Україні на основі укладених контрактів.
007 Показати IP 1 Лютого 2022 18:31
Цікаво в якому селі , місті , Гузь хоть раз зустрічав , чи буде зустрічати окупантів ? А трапора це провокація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus