USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

П'ятеро волинян йдуть в Раду від «Самопомочі»

23 Червня 2019 14:52
Під час засідання 22 червня 2019 р. Центральна виборча комісія прийняла рішення про реєстрацію виборчих списків кандидатів політичних партій «Об’єднання «Самопоміч». У списку – п’ятеро волинян, йдеться на сторінці ГО Опора Волинь.

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії № 1146 від 22 червня 2019 року було зареєстровано виборчий список кандидатів у народні депутати України від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» в багатомандатному виборчому окрузі.

До списку було включено п’ятеро мешканців Волинської області, серед яких:

Хомич Руслан Миколайович, народився 20 березня 1968 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», проживає в селі Кроватка Рожищенського району Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 13.

Базарнова Аліна Володимирівна, народилася 1 сiчня 1983 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник відділу охорони праці і пожежної безпеки, ДП «Волиньторф», член Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», проживає в селі Прилісне Маневицького району Волинської області, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 54.


Зінкевич Костянтин Миколайович, народився 8 листопада 1970 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», проживає в місті Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 74.

Балицька Любов Антонівна, народилася 7 серпня 1984 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник, Камінь-Каширський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, член Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», проживає в місті Камінь-Каширський Волинської області, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 85.

Панасюк Олексій Вікторович, народився 30 вересня 1976 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», проживає в місті Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 91.

Разом з тим, згідно з постановою ЦВК № 1144 від 22 червня 2019 року було зареєстровано кандидатом у депутати, висунутого партією «Громадянська позиція» в одномандатному виборчому окрузі № 22, Павла Данильчука.

Данильчук Павло Петрович, народився 30 червня 1985 року в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник територіального підрозділу, ГО «Громадський рух «Народний контроль», безпартійний, проживає в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія «Громадянська позиція».

Нагадаємо, що відповідно до ч. 1, 4 ст. 9 Закону України «Про вибори народних депутатів України» депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п’яти років. Разом з тим, не може бути висунутий кандидатом й обраний депутатом громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.

Також нагадаємо, що згідно з затвердженим ЦВК «Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року» реєстрація кандидатів у депутати завершується за двадцять п’ять днів до дня голосування, тобто 25 червня 2019 р
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кінолог Показати IP 23 Червня 2019 15:02
Базарнова? Якась помилка? Ви пожартували? Верховна Рада буде змушена купувати для неї намордники.
лучанин Показати IP 23 Червня 2019 16:43
А Данильчук?Проживає в с Торговиця! Ха!Данильчук проживає в м.Луцьку.В новозбудованому будинку за податковою службою.Квартиру напевно записав на дружину,бо купив за гроші нажиті бандитськими методами:бурштин,митниці,пам"ятник Леніна в Маневичах і т.д.А сам ні дня ніде не працював і не працює.Альфонс! Але бабла має достатньо."Революціонер" Майдану і "АТОшник",який і не бачив війни.
Так-так Показати IP 23 Червня 2019 17:29
Молодець Данильчук! Чим би не займатись, аби лиш нічого не робити
Реаліст Показати IP 23 Червня 2019 18:02
Хто -хто...... А Данильчук...... Вибачте, за цього неробу і нахабу не голосуватиму категорично, і ще й всім друзям не радитиму....
Навуходоносор Показати IP 23 Червня 2019 19:29
Серед львів*ян ходить такий ось жарт: "Бувший мер Нью-Йорка Блумберг, побачивши особняк лідера "Самопомічі" Садового, зрозумів, що американська мрія - це фуфло". Шанси на входження "Самонемічі" в Раду практично нульові. Партію загубили демагогія і жадібність. Хоча цим зловживають всі. Але часи легковірних виборців потроху минають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus