USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нардепу Володимирові Карпуку не подобається, що волинські школярі відпочивають в інших областях

29 Травня 2008 11:59
Як повідомили 29 травня «Волинським новинам» у прес-службі ВОО НСНУ, нардеп Володимир Карпук вважає, що багато місцевих стаціонарних таборів, зокрема на Волині, не виграли тендер на путівки, незважаючи на те, що вони мають великий досвід у питанні дитячого оздоровлення.
«Минулого тижня Кабмін видав постанову щодо організації якісного відпочинку дітей у  літніх таборах, але тут є багато проблем,  насамперед - через відсутність закону  про відпочинок дітей», - прокоментував нормативне рішення Кабміну нардеп, член парламентського Комітету з питань охорони здоров’я Володимир Карпук.
Народний депутат розповів, що «в Україні за останні роки зменшилася кількість стаціонарних таборів, тому  понад 50% дітей відпочиває  у так званих пришкільних таборах. Там практично ніякого оздоровлення немає, діти не проходять повноцінної реабілітації впродовж літніх канікул».
Серед інших проблем депутат назвав нераціональне використання коштів: «Багато місцевих стаціонарних таборів, зокрема на Волині, не виграли тендер на путівки, незважаючи на те, що вони мають великий досвід у питанні дитячого оздоровлення», – відзначив народний депутат.
Пан Карпук додав: «Унаслідок цього волинські діти змушені їхати відпочивати в інші області, де вартість путівок наче й дешевша, але відсутній лікувальний комплекс. Витрачаються великі кошти на перевезення, хоча раціональніше можна було би їх віддати на лікування дітей у місцевих таборах. І така ситуація спостерігається не лише на Волині, але й і в інших областях України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus