USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наречена лучанина-переможця «Пекельної кухні» - у тому ж проекті

16 Квітня 2013 13:15
Телепроект «Пекельна кухня. Битва характерів» стартував на каналі 1+1 ще на початку квітня. У ньому взяли участь представники Луцька.

Про це пишуть на офіційному сайті проекту.

Так, серед 18 учасників проекту - двоє з Луцька. Це 24-річний Сергій Гура та 29-річна Лілія Карп'як.

За словами Сергія Гури, у проекті він прагне отримати якомога більше нових знань та вражень. Із великою радістю готує для рідних та близьких страви з м'яса, а ось сам надає перевагу салатам і супам.

Перший досвід кулінарії мав у доволі юному віці - першокласником готував грінки. Далі були відбивні зі свинини, котлети, гарніри, борщ, якими вечеряли батьки, які пізно поверталися з роботи.

Має досвід роботи за кордоном. Працював у Польщі у приватній пекарні. Він каже, що саме ця робота його загартувала як професіонала, адже зміна у закладі тривала по 15-16 годин. Далі була робота у ресторані сусідньої країни, потім - у рідному Луцьку на посаді «су-шефа».

Головні хобі хлопця – це рибалка та дискотеки. У майбутньому Сергій мріє про власну пекарню із ексклюзивною випічкою. Неодружений, найближчим часом не планує змінювати сімейний статус.

Ще одна учасниця з Луцька - Лілія Карп'як - наречена переможця першого сезону «Пекельної кухні» Юрія Кондратюка. Спробувати власні сили на відомому шоу вирішила сама, тим більше, що вона народилася в справжній кухарській династії. Рідні та близькі підтримали її бажання потрапити на проект.

Як пригадує Ліля, її першою стравою були вареники, що готувалися під наглядом бабусі. Тепер їй під силу різноманітні кухні світу. Дівчина розповіла, що з радістю готує борщі, пиріжки, тірамісу, чізкейки.

Подорожжю, яка запам'яталася новими враженнями та знайомством з іншими культурними традиціями Ліля вважає візит до Туреччини, де їй вдалося дізнатися особливості приготування місцевих страв.

Головна мрія для Лілі – це власне хлібобулочне кафе, проте змінювати амплуа кухаря на менеджера – дівчина поки не планує.

Проект транслюють щочетверга о 21:15 на телеканалі 1+1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
няня Показати IP 16 Квітня 2013 15:30
Щось Ліля тебе спіткала невдача....(((, розгубилась? Я за тебе вболівала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus