USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Наркотою торгували в школі та коледжі

30 Квітня 2012 11:51
Двох молодиків, які торгували наркотиками в школі та коледжі, затримали правоохоронці.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області затримали двох молодиків, котрі збували наркотики в школі та коледжі.
Зокрема в селі Боратин Луцького району правоохоронці спіймали 19-річного місцевого жителя Дмитра. Хлопчина протягом п’яти днів збував у сільській школі марихуану. За цей час Дмитро реалізував 6 грамів наркотичного засобу.
За цим фактом порушили карну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Тож за наркобізнес молодику «світить» відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.
А на території Рожищенського коледжу підзаробити вирішив 20-річний мешканець села Зоря Рівненської області Олег, який намагався збути 8 грамів наркотичного засобу – канабісу.
Міліція вже порушила карну справу – за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 1 Травня 2012 13:34
Зловмисник має нести відповідальність. Але чи він і йому подібні чи не є заручниками хворого, гнилого, аморального суспільства у якому ми всі живемо?
lola Показати IP 1 Травня 2012 16:31
Кріще б міліція пошукала хто стоїть за цими малолітніми наркоторгівцями! Цих посадять, вони собі інших продавців знайдуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus