USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Казані влаштували стрілянину в школі, щонайменше 9 людей загинули, діти стрибали з вікон, – ЗМІ. Оновлено

11 Травня 2021 11:08
У столиці республіки Татарстан – Казані двоє підлітків влаштували стрілянину в школі № 175.

Як передає ТСН, про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, Інтерфакс з посиланням на джерело в адміністрації навчального закладу пише, що до школи зброю проніс підліток. «Пройшов учень, проніс зброю, поранив однокласників, як мінімум один школяр без ознак життя», – сказало джерело.

Інші ЗМІ повідомляють про двох підлітків, які є нібито учнями цієї школи.

Також низка телеграм-каналів пише, що в результати стрілянини є загиблі та поранені, але точна кількість жертв та постраждалих наразі поки невідома. За даними телеграм-каналу Mash Iptash, щонайменше 9 людей загинули.

Першим вбили охоронця школи, адже він намагався перешкодити увійти озброєним підлітками у школу. Ще одна загибла – прибиральниця.

За інформацією телеграм-каналу Baza, кількість постраждалих дітей зросла до 12. 4 з них перебувають в реанімації з вогнепальними пораненнями.
Як інформує 24 канал з посиланням на Mash Iptash, на третьому поверсі гімназії взяли заручників. Школярі намагаються ховатися і вистрибувати з вікон. Почали авакуацію сусідньої школи.

Увага! Відео 18+. Осіб із чутливою психікою просимо не дивитися.
За інформацією місцевих ЗМІ, одного з нападників вже затримали. Його звати Ільназ Галяве, йому 19 років. Він застрелив 7 восьмикласників, охоронця і прибиральницю.
ЗМІ показали фото затриманого.
Як повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал Life Shot, хлопець народився в день терактів в США – 11 вересня 2001 року.

За даними Telegram-каналу 112, Ільназ закінчив цю школу. Під час навчання у нього склалися погані стосунки з учнями та вчителями. Першим стрілець убив охоронця, потім напав на вчительку і розстріляв у коридорі учнів.

Силовики ліквідували другого підлітка, який відкрив стрілянину, пише УНІАН з посиланням на Telegram-канал Mash. Молодик був заблокований на четвертому поверсі школи. Він утримував у заручниках кілька людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
савченко Показати IP 11 Травня 2021 11:34
Узаконить оружие в Украине- и в школу б не ходили!
Пропаганда Показати IP 11 Травня 2021 13:57
Побєдобєсіє росіян вилазить боком
Козак Показати IP 11 Травня 2021 13:59
Як би наші сусіди-свінособаки не намагалися ввести тотальний контроль, все рівно відбуваються пострілялки в школах! Перед тим Казань, після Керч. Стільки вбухати в каральну систему, а в результаті отримати облизня - це ї є ті самі скрепи, на які наярюють манкурти з України. Кров, смерть та лайно - ось ваш "рузький мір"
Я до Козак Показати IP 11 Травня 2021 15:12
ти настільки дурне чи прикидаєшся???
Козак до Я Показати IP 11 Травня 2021 16:39
Під русіча кошу. Кивати на США, шо в тих легалізована в деяких штатах зброя через те в них стрілянина в навчальних закладах (читай першого кокоментатора), а в самих те саме беззаконня і ще гірше. Кивати на Європу, шо в них самі геї, при цьому забувати, що в них майже половина населення по тюрмах сиділа, і жарилися в дупки. Кивати на НАТО, шо альянс скрізь ''насаджує демократію", а самі в Сірії газову зброю застосовують, руки ноги саперською лопатою відрубувати та в камеру посміхатися, по ринку в Грозному ракетою всадити. Росія - країна стрілочників та імперія зла, а ось ти - дурбецило!
Москаль до Козак Показати IP 11 Травня 2021 17:49
Дай Вам Бог розуму
Мазепа до Москаль Показати IP 11 Травня 2021 19:48
Чортило, тебе заклинило?
Лучанка Показати IP 11 Травня 2021 17:22
Це виріс хлопець, у якого в мозку стріляки та комп'ютерні ігри, який проблеми звик вирішувати силою, можливо була жорстокість в сім'ї. Відсутність вміння налагоджувати стосунки з людьми, елементарно спілкуватись, відсутність соціалізації. Таких дітей мають виявляти психологи. На жаль, людський мозок так влаштований, що робить дитина в дитинстві, те буде найбільше проявлятись в дорослому віці. Потрібно обмежувати жорстокі комп'ютерні ігри та фільми, батькам давати більше уваги, спілкування та любові своїм дітям.
Лучанин Показати IP 11 Травня 2021 18:55
Цікаво, в нас є ще якись вулиці з комуняцкою назвою?! Пропоную перейменувати її на вул. ім. Ільназ Галяве
Анонім до Лучанин Показати IP 11 Травня 2021 19:49
Так у нас своїх упирів і вурдолаків хватає,мертвечук наприклад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus