USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Наркотики в шкарпетках і крадіжки з «АТБ»: на Волині судять двох чоловіків

23 Лютого 2024 23:18
На лаві підсудних – двоє чоловіків. У сторони обвинувачення назбиралося кілька епізодів, до яких причетні підсудні. Це крадіжки, розбій, виготовлення та передача наркотиків у місця позбавлення волі.

Двох чоловіків обвинувачують у тому, що вони виготовляли наркотики й розповсюджували їх різними способами, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Шляхом замочування у виготовленому наркотичному засобі шкарпеток, здійснив їх просочування наркотичною речовиною, після чого, висушивши їх, та 23 липня 2021 року приблизно о 17 год. 21 хв., перебуваючи в адміністративному приміщенні ДУ «Катеринівська виправна колонія», здійснив передавання передачі на ім’я засудженого», – вказано в ухвалі суду.

Також обвинувачені виготовляли наркотичні речовини з макової соломки. Продавали їх у шприцах за 200 гривень.

Задокументовано ще низку крадіжок – від продуктів у магазинах до гаманців із сумочок.

«Таємно, скориставшись тим, що працівники магазину «АТБ» не спостерігають за ним, із прилавка узяв чоловічі черевики, після чого надів вказаний товар на ноги, вийшов з приміщення магазину без здійснення оплати за товар та пішов у невідомому напрямку», – зазначено в ухвалі суду.
Читати ще: «Я винен, а цигани не винні». Лучанина судять за побиття і пограбування військового

Загалом у справі описано до 30 епізодів крадіжок. Цупили ковбасу, масло, форель, ікру лосося, віскі, абсент і навіть крем від зморшок. Чоловіки визнали епізоди частково. Суд дав їм по шість років позбавлення волі.

Нині вони оскаржують рішення першої інстанції в апеляції. Нещодавнє судове засідання довелося відкласти.

«Суд ухвалив відкласти апеляційний розгляд у зв’язку з неявкою на судове засідання захисника обвинуваченого», – оголосив суддя Волинського апеляційного суду Віталій Денісов.

Статті, за якими обвинувачують чоловіків, досить серйозні. Та й термін позбавлення волі (шість років) не малий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus