USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Народне віче у Луцьку

8 Грудня 2013 13:36
«Люди так просто не відступляться, я була в Києві, я бачила це», - каже лучанка Інна, присутня на Народному віче під гаслом «Ні» – диктатурі!». «Буде прикро, якщо це просто згасне, якщо не знайдеться лідера, за яким піде народ», - додає її товариш Петро. Він лише нещодавно повернувся зі столиці, планує поїхати знову.

Так, тисячі волинян зібралися на Театральному майдані міста, аби показати свою позицію щодо Євроінтеграції.

Народне віче на підтримку Євромайдану, під гаслом «Ні» - диктатурі»» стартувало о 13:00.

Тут лунають привіти в Київ. Там, зі слів виступаючих, сьогодні – понад 4000 лучан.

«Вони не відбудуться байками та улюлюканнями, нинішня влада вже відслужила своє», - закликають зі сцени.

Підприємець Ігор Дильов, який на мітингу представляє інтереси малого та середнього бізнесу, закликав: «Ми обурені тим, що за кров на Майдані ніхто не відповів…». «Як це ніхто, он, вже посадили декількох», - тихо у натовпі говорить чоловік.

90% присутніх – доросле населення. Молоді, яка відвідувала акції уже протягом двох тижнів небагато. «Усі, хто прийшов, - свідоме, сформоване населення», - лунає зі сцени луцького Євромайдану.

Тут заплановані 12 виступів громадських та політичних активістів, опісля плануються розважальні концерти.

Зокрема дії очільника ОДА Бориса Клімчука розкритикував зі сцени депутат Богдан Шиба. Саме Клімчук, переконує колишній мер міста, зробив так, щоб сесію облради зірвали. А під час неї, мовляв, мали оцінити дію чинної української влади.

Шиба закликав людей прийти під стіни облради 11 грудня, коли там триватиме сесія.

Окрім того, вийшов на сцену і молодий активіст Роман Перванчук. Він нещодавно повернувся з Києва, закликав усіх їхати до столиці.

Опісля виступів громадських діячів віче завершилося о 14:20.

Перед початком мітингу група лучан з власної ініціативи співає на площі:

***

За хвилин 5 до початку мітингу, вулицею Винниченка у протилежному від Театрального майдану напрямку рухаються двоє молодих, на перший погляд інтелігентних, чоловіка.

- Тут народне віче починається за 5 хвилин, ви не плануєте підтримати? – питаюся.
- Народне…що?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ne@dekvat Показати IP 8 Грудня 2013 14:04
На 6-тій фотці мужик омномномном буклєтік)))
Сергій Показати IP 8 Грудня 2013 14:16
Говорящую собачку пришли посмотреть. М.Булгаков Собачье серце.
Мойша Показати IP 8 Грудня 2013 14:46
Таки я тоже хочу в Европу, але без Шиби, Бондаря, Грицюка, Гузя та їм подібних. Давайте їх не візьмемо. Хай дупляться собі разом деінде.
Александр Показати IP 8 Грудня 2013 15:14
Так и я тогда хочу))) только без открытия нашего рынка и закрытия российского))
lutchanka до Александр Показати IP 8 Грудня 2013 17:01
так у Росії ринки ніхтло не закривав? І поїзд "Ковель -Москва" їздить за графіком - отже, вперед
Александр до lutchanka Показати IP 8 Грудня 2013 19:05
Не все же блондинки....Сегодня я боролся с тупостью и проиграл, увы((
ЛУЦЬК Показати IP 8 Грудня 2013 15:28
МИ З НАРОДОМ І ЗА НАРОД. І НЕХАЙ ПЕРЕМОЖЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Вас Показати IP 8 Грудня 2013 15:38
Слава УкрАїні!!!
з Луцька Показати IP 8 Грудня 2013 15:42
Шибу у Турійський район, нехай там на площу вийде і щось скаже!:) Боїться?! А у Луцьку добре пристосувався за спинами дітей і своїх "побратимів"-горлопанів... нероба-позорник!!!
Сергій Показати IP 8 Грудня 2013 16:03
Мітенгуй не мітенгуй - всеодно получиш...!!! А Бондар і Ко. за старання людей - посади, от у чому різниця!!! Бондар нехай з людьми з "Нашої України" розрахується спочатку!!!
на рахунок розрахунк до Сергій Показати IP 8 Грудня 2013 17:53
Всі гроші пішли за ордени Герою "помаранчевого" Майдану))) Безсовісна гидота!!!
Богдан Показати IP 8 Грудня 2013 17:04
Дививсь новини з Києва,,де проходить, за інформацією від опозиції,=Марш міллІонів=.Марш побачив,мільйонів не помітив.Було озвучено дані про кількість мітингувальників-50 тис чол.Це далеко не мільйони.Кияни не захотіли виходити на антипрезидентську акцію і слухати бредові виступи фюрерів Луценка та Яценюка. Протестні акції на підтримку угоди про асоціацію з ЄС звелися до антигромадських акцій по блокуванню та захопленню урядових установ.Протести явно пішли на спад.Подібне ми бачили в МОСКВІ В 2012році. Там теж опозиція анонсувало про антипутінську акцію під гучною назвою=Марш мільйонів=,і теж,нічого в них не вийшло Протести обмежились лише тисячами і аж ніяк не мільйонами.Доречі ,коли луцькі =революціонери =заявляють ,що вийшло на їх мітинг 4 тис.чоловік ,цю цифру потрібно ділити на п*ять,це і буде реальна кількість мітингувальників.
Ольга до Богдан Показати IP 8 Грудня 2013 17:49
Або ви незрячий, або вам засліпило так як російським ЗМІ. В Києві зібралось більше 1,5 мільйона людей, відкрийте сайт "Української правди", і там є реальна кількість мітинчуючих. А якщо вам така мила серцю Москва, то вас ніхто тут не тримає, кордони поки що з Росією відкриті. Будьте патріотом своєї країни, в якій живете. А на рахунок Луцька,то ви дуже помиляєтесь, я сьогодні там була і на власні очі бачила, що людей було біля 4 тисяч. Вийдіть на майдан, а не сидіть в Інеті і пишете всяку гадость.
Луцьк Показати IP 8 Грудня 2013 17:24
За кого ви стоїте за Шибу , Бондаря майте розум вас використовують ці політичні невдахи. Клімчук також не подарунок ,але потрібно знаходити компроміс між політичними елітами. Втратити дуже легко,відновити буде важче.
Богдан Показати IP 8 Грудня 2013 17:44
По Україні пройшли десятки анти -майданів,в яких взяли участь сумарно десятки,якщо не сотні тис.чоловік.Такі мітинги пройшли в Донецьку,Луганську,Харкові,Одесі,Дніпропетровську,Запоріжжі, Криму ,в багатоьх індустріальних центрах та великих підприємствах.Але українські телеканали ,контрольовані Ахметовим,Фірташом,Коломойським та Пінчуком ці мітинги не показують,думку цієї частини України просто замовчуют.Для опозиції такі =несвідомі=українці- люди другого сорту.І ЩЕ ОДНЕ.Озвучені дані, що по різним каналам різні фонди ,неурядові організації ,які діють в Україні,за останній рік отримали близько одного мільярда дол.США.Левова частина цих грошей пішла на русофобію,підтримку євроінтеграції,антипутінську пропоганду в Україні.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2013 17:51
ще раз читаю і не розумію цих крикунів майданутих,ще й Дильов тут намалювався,цей невдаха де тільки своїх 5 копійок вже не пхав,де можна засвітитись туди і лізе,пройдисвіт ще той,мітумієингувальники читайте пресу ,ніхто ж з влади не проти європи,вас використовують яйценюх з тягнибаксом,а боксер і сам вже нічого не розуміє але йде за ними,керує всім цим безладом григянша з тюрьми,нується розгіне будьте баранами у,вас гонять на забій а ви з криком ура ,йдете,включіть-же мізкі нарешті,їм требали влада любою ціною,де були вожді,коли розганяли студентів?преспокійно спали в теплих ліжках,а тепер віжжать ,коли-б хоч один з них в ту нічь був на майдані,ніякої бійні б не було,вони знали,що готується розгін і чекали цього,щоб тепер було про що кричати,вони підставили студентів тоді вночі і так само підставляють вас,призиваючи блокувати захоплювати, штурмувати,вас знову будуть бити,а вони будуть кричати ,що вас бьють,це технологія,і ви як гвеинтикі робите те що їм треба,невже 2004-2005 вас нічому не навчили,дірвавшись тоді до влади ,вони стали красти так ,як кучмі і не снилося,про майданутих забули одразу,як про використаний презерватив,ви знову їм вірите,включить нарешті мізкі,перестаньте бути гвинтиками у боротьбі за корито.
Алекс Показати IP 8 Грудня 2013 17:55
І шо?
Юстас до Алекс Показати IP 8 Грудня 2013 17:56
Б.П. нєрвно курит в сторонкє)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Турійськ Показати IP 8 Грудня 2013 18:24
Климчук розкусив Шибу і вигнав з роботи ще 2002 році.Що він навобив у Турійську всі добре памятають.Про Луцьк окрема мова.Кров невинних дітей ще й досі на його руках як і руках беркутівців.А мільйонні кредити для міського бюджету.А незліченна кількість зміненихпартій?І сьогодніі не може знайти собі роботи.Професія-професійний революціонер.Звичайно Климчук винний,бо не підпускає до корита.
Сергій Осійчук Показати IP 8 Грудня 2013 19:23
Кільчицька, та що працювала в Черновецького: "Екс-президента Німеччини притягують до кримінальної відповідальності, бо хтось за нього заплатив 760 євро на фестивалі пива. Міністр Польщі подає у відставку, тому що не задекларував годинника за 5 тисяч євро. А інший міністр у Німеччині давно у відставці як звинувачений у плагіаті дисертації. А що в нас? Хабарі – мільйонами, годинники – за сотні тисяч євро. У деяких міністрів не те що совісті немає – навіть дипломів про вищу освіту. Тільки липові дублікати. Монголо-татарське іго на чолі з Чингісханом гуртом перевертається в братській могилі. В цьому сенсі Україні до Європи ще більш далеко, ніж нашій "молодій команді" до космосу"
БОГДАН Показати IP 9 Грудня 2013 09:41
Те ,що відбувається в Україні і Києві зокрема, це технологія організації та проведення так званих =кольорових =революцій.Вони проводились,крім України ,в Грузії,Киргизії,в країнах Північної Африки-Єгипті ,Лівії,Тунісі .Прості люди від них нічого не вигравали,так як вони несуть розруху,хаос,падіння рівня життя.Квітуча Лівія впала в дикість,фактично розпалась на три частини.Саакашвілі зараз сприймають в ГРУЗІЇ,як кримінального злочинця ,він програв вибори і усунутий від влади.При Ющенко різко посилили свої позиції українські олігархи (євреї за походженням),зараз вони хочуть усунути ЯНУКОВИЧА, розуміючи що лише таким способом можуть остаточно встановити свій контроль над Україною,ще в рази збільшити власні капітали.Історія вчить,що анархія та безладдя довго продовжуватись в державі не може,вона або гине,або рано чи пізно пелена з очей у народа спаде і він буде вимагати таржества закону і порядку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus