USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Народний артист України долучився до кампанії декларування доходів на Волині

11 Лютого 2009 09:35
До кампанії декларування прибутків на Волині 10 лютого долучився відомий співак, народний артист України Василь Чепелюк, – повідомляють «Волинські Новини».
 
За повідомленням відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області, зовсім недавно  зі своїми колегами  Михайлом та Всеволодом Лазуками пан Чепелюк повернувся зі Швеції, країни яка в уяві наших співгромадян однозначно асоціюється із добробутом та процвітанням. Відкладати візит до Луцької податкової інспекції з тим, щоб задекларувати доходи не став, бо впевнений, що такий крок – на користь і Україні, і її співгромадянам.
 
«Повірте, я і справді горджуся тим, що прийшов задекларувати доходи. Як істинний патріот вважаю, що декларувати доходи – обов’язок кожного громадянина в цій державі. А зважаючи на ту ситуацію, в якій нині перебуває країна, особливо важливо, щоб чесно сплачувалися податки. Ми всі свідомі і розуміємо, як необхідно, щоб державний бюджет отримав  кошти. Це – добробут пенсіонерів, соціальний захист наших співвітчизників», – запевнив знаний на Волині та за її межами митець.
 
Народний артист України Василь Чепелюк впевнений, що Україна зробила свій європейський вибір. «Але європейський демократичний устрій починається  із чесно сплачених податків та соціального захисту населення. Неодноразово був за кордоном і переконався, не існує держави без того, щоб кожен громадянин, член суспільства , не робив свій внесок у її розвиток», – коментує свій візит до податкової  відомий артист.
 Тому з приводу того, «яке гасло  нинішньої деклараційної кампанії було б найбільш доречним», Василь Чепелюк сказав: «Дорогі співвітчизники, зміцнимо авторитет і могутність української держави, чесно декларуючи доходи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus