USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибори до Волиньради: 7 кандидатів. ІМЕНА

22 Січня 2015 12:05
У зв’язку з перемогою на парламентських виборах минулого року Ігоря Гузя відбудуться проміжні вибори до Волинської обласної ради у Старовижівському виборчому окрузі. Зокрема, документи на участь у виборчих перегонах подавали вісім осіб. Одному з кандидатів відмовили - повідомляютьХроніки Любарта.

Нагадаємо, 1 лютого 2015 на Волині відбудутьсяпроміжні вибори депутата Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 із центром у Старій Вижівці.

«Одному було відмовлено, бо кандидат не подав довідку про заставу. Тому офіційно зареєстровано сім кандидатів», – розповів «Хронікам Любарта» голова Волинської ОВК Микола Євтушин. Він додав, що нині вже не можна подавати заявки на участь у виборах.

Зокрема, серед кандидатів – Віталій Бащук (член Радикальної Партії Олега Ляшка, суб’єкт висування – Волинська територіальна організація Радикальної Партії Олега Ляшка); Володимир Блінов (член ВО «Батьківщина», суб’єкт висування – самовисування); Андрій Бокоч (член Волинської обласної організації Політичної партії «Народний Фронт», суб’єкт висування – Волинська обласна організація Політична партія «Народний Фронт»); Анатолій Лавринюк (член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», суб’єкт висування – Волинська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода»); Лариса Корець (позапартійна, суб’єкт висування – самовисування); Петро Муравчук (позапартійний, суб’єкт висування – самовисування); Михайло Шлапай (позапартійний, суб’єкт висування – самовисування).

Для проведення проміжних виборів у Старовижівському окрузі потрібно близько 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Волинь Показати IP 22 Січня 2015 12:13
Не розумію навіщо проводити проміжні вибори до обласної ради, оскільки восени цього відбудуться нові вибори до ради
Вижва до Волинь Показати IP 22 Січня 2015 12:44
А грошики відмити, ситуацію прощупати і Бокоча, другана Гузя, у політику пропхати!:) Люди - не наробіть знову помилок як з тим Гузем, а то потім знову жалітись будете...
Лучани Показати IP 22 Січня 2015 12:24
А щоб гроші витратити....,доріг нема, туалетів нема, газу нема, води там нема..., а вибори будуть))) ХЕЛЛОУ,ЦЕ Ж УКРАЇНЦІ!!!ЇМ СМЕРТЬ НІ ПРО ЩО НЕ ГОВОРИТЬ, ВОНИ Ж БОГА НЕ БОЯТЬСЯБО ДУМАЮТЬ,ЩО ВСЕ....БОГ ЇХ ЛЮБИТЬ!!! ПІПЄЦ,чесно....бракує слів та емоцій!
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 12:25
а де ж отой високий климчук з самооборони подівся? він так хоче в облраду.
345 Показати IP 22 Січня 2015 12:43
"Для проведення проміжних виборів у Старовижівському окрузі потрібно близько 400 тисяч гривень" - Отож нехай кандидати скинуться в спільну шапку і власним коштом проведуть вибори, або не дуркують, а ці гроші передадуть на потреби АТО.
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 12:47
блінов - то родич депутатки блінової? Сімейний підряд?
МИ Показати IP 22 Січня 2015 12:54
Отож нехай кандидати скинуться в спільну шапку і власним коштом проведуть вибори
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 12:55
Менше депутатів- менше витрати!!!!!!!!!!
подивована Показати IP 22 Січня 2015 13:02
в КРАЇНІ війна, а їм все вибори. і що той бокоч вміє, тіок кричати і кулаками махати як і гузь. люди, думайте головою кого знову оберете. ну був гузь депутатом і що для громади, яка його обрала зробив, ніц нічого.
дедлайн Показати IP 22 Січня 2015 13:54
Гузь - це самий видатний політик Волині доби незалежності. він в свій юний вік досяг таких вершин, які іншим і не снились. так що заздріть мовчки.
електорат Показати IP 22 Січня 2015 14:05
Блінов вже давно блудить і се*е в штани. Забуває, заговорюється. Навіщо йому ті клопоти? Старечий маразм. Досить, що блінова вже зас*ала всю політику і газету, де її ще тримають.
до Анонім Показати IP 22 Січня 2015 14:58
Блінов - чоловік Бліновоі,то це виправдано! Видать, сама присосалась до корита і мудака свого просувае! Це ж корупція , кумівство, ото держава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus