USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Народний депутат України перебуває з робочим візитом у Луцьку

29 Серпня 2013 17:12
У рамках роботи у мажоритарному окрузі народний депутат України Ігор Палиця відвідав Луцький міський клінічний пологовий будинок та Територіальний центр соціального обслуговування громадян. Це заклади, де про роботу Ігоря Петровича знає практично кожен працівник, адже з благодійним фондом, засновником якого він є, реалізуються важливі соціальні проекти.

Так, Луцькому клінічному будинку у рамках реалізації програми «Здоров’я лучан – запорука майбутнього» «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк» народний депутат України вручив газово-електролітний аналізатор COBAS 221 (системи визначення критичних станів) для діагностики стану немовлят, які перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Цей апарат життєвонеобхідний новонародженим, які перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Своєю чергою, головний лікар Луцького клінічного пологового будинку Михайло Токарчук подякував за системну благодійну допомогу у придбанні необхідного обладнання та реалізацію проекту «Придбання ліків для виходжування недоношених дітей, батьки яких мають скрутне матеріальне становище», щомісячний бюджет якої становить 50 000 грн.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Луцькому пологовому будинку подарували нове обладнання. ФОТО

У Територіальному центрі соціального обслуговування громадян за участі Ігоря Палиці відбулася презентація програми соціальної допомоги (харчування) для малозабезпечених. Благодійний фонд співпрацює з установою, яка дбає про соціально незахищених лучан у кількох напрямках: здійснено ремонт приміщення кімнати для миття посуду їдальні, закуплено обладнання, посуд та побутова техніка для організації харчування; придбано медтехніку для фізіотерапевтичного кабінету; щомісяця виділяються кошти на санітарно-гігієнічні засоби для ліжкохворих (20 000 грн.), кошти для забезпечення гарячим харчуванням додатково 50-ти людей. Про це під час презентації розповіла директор терцентру Галина Шатецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Палиця зустрівся із соціально незахищеними лучанами. ФОТО

У рамках робочого візиту у мажоритарний округ народного депутата України Ігоря Палиці заплановано проведення акції «Подаруй дитині вишиванку», зустріч з громадянами, відкриття міні-футбольних полів та презентація проекту «Луцьк 2020», - про це повідомили у прес-службі Фонду.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 29 Серпня 2013 18:22
Обрали депутата від Луцька,який не живе у Луцьку.
Дебілдо до дідо Показати IP 29 Серпня 2013 18:42
Шановний ти ще з Грибом не розібрася, а тут вже на високу матерію зазіхнувся. Мабудь ти пустодзвін. Дядько реальні гроші вкладує де ще не скоро хтось вкладе, ну обгадять правда знову. Нічого шавки тявкають, а добрі діла робляться. Таке враження, що дідло все життя прожив у Луцьку, приїхав із Задрипанська, а чудиш шо масквіч
дідо до Дебілдо Показати IP 29 Серпня 2013 18:57
Обовязок депутата не роздачою займатися, а закони писати та приймати у ВР, щоб люди самі змогли заробити та купити дитячий майданчик.
111 до дідо Показати IP 30 Серпня 2013 08:25
Багато таких бачили?
Олежик Показати IP 29 Серпня 2013 18:49
Принаймні в Луцьку він частіше буває ніж на робочому місці у Верховній Раді...
789 Показати IP 29 Серпня 2013 19:04
Яка різниця, де живе. Головне його робота, яку користь для міста і жителів він приносить. Він нормальна людина, меценат і т.д. Не один він був обраний від Луцька, де їхня робота?
т Показати IP 30 Серпня 2013 01:18
ототожнювати меценатство з депутатством - повний брєд! Меценат - людина, яка не прагне від цього вигод, а в даному випадку - депутатства. Тобто, недоторканості і просування бізнесу, в першу чергу за рахунок бюджету + бонуси за потрібне голосування чи надання в оренду картки для голосування. З 5 депутатів-мажоритарщиків від Волині 4 "меценати-депутати". Чого бідні, бо дурні, а чого дурні, бо бідні!
Yunti до т Показати IP 30 Серпня 2013 11:49
Підтримую т і дідо. Робота депутатів писати нормальні закони, і щоб ці закони виконувались. Щоб податки платились всіма і були адекватні, тоді гроші будуть на все.
Александр Показати IP 30 Серпня 2013 06:24
Ну если оставшиеся "умные" выбрали 5го депутата от Волыни, может быть расскажите о его работе в Раде и на округе?
Lutsk Показати IP 30 Серпня 2013 12:50
Який би він не був - хороший чи поганий, ходив чи не ходив у ВР, живе чи не живе у Луцьку, але надає справжню допомогу жителям міста
так Показати IP 30 Серпня 2013 20:06
нормальний нардеп, не гірший, як інші! Ато мартиняк взагалі на виборців "забив", не фонтан, звичайно..
до -так- до так Показати IP 31 Серпня 2013 15:25
Мартиняк, шановний аноніме, на окрузі буває частіше, ніж ти отримуєш зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus