USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Святий Миколай навідався до юних гімнасток у Луцьку

20 Грудня 2014 14:07
Поєднати спорт та благодійність вирішили у рамках турніру з художньої гімнастики у Луцьку – під час змагань юних гімнасток збирали кошти для дітей з особливими потребами.

Відкритий благодійний турнір з художньої гімнастики приурочений до Дня Святого Миколая відбувся 20 грудня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Організували захід Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, комітет по фізичній культурі та спорту міськради, Федерація гімнастики Волині, СНУ імені Лесі Українки, Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія України» та обласне спортивно-фізкультурне товариство «Спартак».

У турнірі беруть участь приблизно 120 юних учасників з Луцька, Рівного, Володимира-Волинського та Львова. Наймолодші гімнасти – діти 2009-2010 року народження.

Розпочали турнір зі змагань найменших учасників.
Як наголосив заступник голови комітету з фізичної культури та спорту Луцької міськради Андрій Мороз, захід має на меті підтримку маленьких лучан із особливими потребами. Оскільки Святий Миколай завжди приносить дітям подарунки, організатори вирішили зробити турнір благодійним. Так, усі підприємства та організації, які відгукнулися на прохання організаторів, придбали подарунки для маленьких учасників змагань. Окрім цього, вже зібрали приблизно п’ять тисяч гривень завдяки батькам юних спортсменів. До того ж, протягом турніру збирали кошти у скриньки для пожертв. Їх планують витратити на придбання навчально-реабілітаційного обладнання для дітей з особливими потребами. Обладнання обіцяють передати в навчально-реабілітаційний центр міста Луцька.
Пам'ять тих, хто загинув, захищаючи суверенітет України, вшанували хвилиною мовчання.

Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що те, що спортивне свято сьогодні має благодійний характер – це добре, до того ж це можливість молодим гімнасткам продемонструвати свої вміння.
Після виконання гімну України для гостей заходу відбулися показові виступи луцьких гімнасток, вихованок ДЮСШ «Спартак».
Після цього довгоочікувані подарунки учасникам турніру, а також присутнім дітям із навчально-реабілітаційного центру, вручив Святий Миколай.
Голова Федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель наголосила, що краса рятує світ, а спорт об’єднує країни. З її слів, турніром хочуть показати дітям, що потрібно підтримувати один одного. Вона подякувала батькам, які долучилися до благодійної акції.

Дійство продовжилося змаганнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лена трікаш Показати IP 20 Грудня 2014 15:48
красотки! але старші уже не так гарно як малявки!!!!
аяяй до лена трікаш Показати IP 20 Грудня 2014 17:40
А у малявок хватит сил,терпения,желания. заниматься до старшего возраста?Не факт,так что старшие лучшие!
Мама Показати IP 28 Грудня 2014 11:38
а де у нас в Луцьку можна займатись художньою гімнастикою 4-х років?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus