USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Народився баранчик з п'ятьма ногами. ФОТО

30 Березня 2011 13:27
В Англії народився баранчик з п'ятьма ногами. Назвали його - Джейк Пег.

Про це інформує ТСН .

Ягнятко народилося минулого тижня з двома нормальними задніми ногами і трьома передніми. Але дивні зміни не заважають Джейку стрибати в полі з сотнями інших новонароджених ягнят.

І він продовжує дивувати своїх власників, адже в основному ягнята, які народжуються з такими каліцтвами, довго не живуть.

Власник Піп Хопкрафт сказав: "Це нормальне явище. У нас було більше 600 народжених ягнят протягом останніх декількох тижнів, і деякі з них неминуче народжуються з каліцтвами. Проте вони зазвичай довго не живуть. І це рідкість, що ягня народився здоровим з п'ятьма ногами".

Але Джейк Пег відчуває себе досить добре, і це, здається, не викликає у нього дискомфорту. Баранчик народився у трійні, що робить його ще більш незвичним. Джейку вистачило здоров'я, щоб вижити з каліцтвом.

Піп додав: "Я перетиснув його додаткову ніжку гумкою, і через деякий час вона відпаде. Усередині додаткової ноги є кістка, але вона не з'єднана з іншими кістками Джейка, так що це не вплине на нього".

А поки що Джейк браво вистрибує на всіх своїх ногах, заперечуючи всі уявлення людей про тварин з каліцтвами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus