USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нас ставлять на коліна. Як із цим жити? - Кварцяний

26 Вересня 2011 12:12
Після чергового матчу Прем’єр-ліги між «Волинню» та «Ворсклою» у Полтаві, де лучани поступилися з рахунком 1:3, головний тренер волинян Віталій Кварцяний оприлюднив нинішні проблеми в команді на післяматчевій прес-конференції.
Прпо це інформує прес-служба ФК «Волинь».
Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер «Волині»):
«Це закон життя, що після успіху в кубку тут нас очікували неприємності. Грати було важко. «Ворскла» - хороша і зіграна команда. Але, як тільки гра підрівнялася, то не зарахували наш гол. Лайнсмен нічого не показував, а головний пробіг по полю 30 метрів і побачив порушення. Таке впливає на команду. І пенальті в наші ворота не було. Ось виходив зараз Дердо, увесь такий красивий, посміхається. А йому плакати треба при такому суддівстві. Некваліфіковані люди визначають долю тренера.
Наша команда провела не кращий матч. Деякі гравці втомлені, а інші взагалі випали з гри. Там треба було пів команди міняти. Павлов після перемоги в кубку потрапив в подібну ситуацію. Ми його підтримували, переживали, з ним дуже дружимо. І він після однієї гри заявив, якщо його команду кривдять, з цим повинне розбиратися керівництво. Ось сьогодні я в його становищі, борюся за команду.
Після кубку я сказав, що ми винні одному комітету. Ось зараз борги і роздаємо. Багато і не потрібно. Усього лише за рахунку 0:0 пенальті. У нас є 4 складові, які визначають команду. Це Шиков, Масло, Майкон і усі інші. Наша низька кваліфікація доводить до того, що нас ставлять на коліна. Поки ще не зрозуміємо, як з цим жити. Мого впливу не сильно вистачає. Про це я говорив ще після перемоги в кубку. Сказав, що нас чекають неприємності і сьогодні ми їх побачили. Полтава для перемоги зробила усе. Успіхів «Ворсклі» в Європі».
- Не вважаєте, що і без допомоги суддів, як ви стверджуєте, «Ворскла» все одно би перемогла?

- Усе йде одно за іншим. Суддя дав жовту Оберемку, а вона нічого не вирішувала. Он Безусу він міг 4 картки давати. Не звинувачую тільки суддівство, є і інші причини. Але судді як допомагають? Видалення або пенальті. Тут арбітр сильно помилився. Не могли ми забити, то нате вам пенальті. Боковий, після нашого гола не показував, що було порушення. Якби рахунок 4:1 був, то гаразд. Так тут же нічия, ми другий забили, а суддя його відмінив. Шарпара ні за що видалили. Ми самі 7 голів забили, коли у більшості грали.
Микола ПАВЛОВ (головний тренер «Ворскли»):
- Якби знав, що Кварцяний говорив, то спробував би щось на противагу сказати. Але, зупинюся на наступному: коли в іграх з нами видаляють гравця суперника, то матч ми доводимо до перемоги. Це крок вперед, адже рік - два назад, коли видаляли гравця, то у нас починалося хвилювання. У плані настрою і віддачі претензій до гравців немає. У нас було багато моментів, після вилучення, і тільки нестача майстерності не дозволила нам раніше сидіти на лавці спокійніше…
- Віталій Кварцяний в усьому сьогодні звинуватив арбітра. Що Ви скажете про суддівство?

- Я дотримуюся думки, яку висловив, після знайомства з Колліною. Він провів нараду для усіх тренерів і його аргументи, обгрунтування суддівських помилок привели до думки, що цій людині можна вірити. Після цього я не сказав жодного слова про суддів. І доки буде Колліна, я про суддів не говоритиму. Мені подобатися сидіти на лавці, а не на верху.
- Арбітр довго коливався, чи варто видаляти Шарпара. Але, коли побачив, що у Безуса ушкодження в ділянці голови, то відразу показав другу жовту.

- З приводу незарахованого гола, то окрім гри рукою, мені здалося там був офсайд. Дай Бог щоб такі молоді судді росли і прогресували, а то часто вони боятися через молодість брати на себе відповідальність. А він пенальті в такій грі дав, а могли ж і не дати!..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
D Показати IP 26 Вересня 2011 14:48
Хто це такий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus