USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наша Україна» здуватиме пил із лацканів костюма Богдана Шиби, – голова волинської «Батьківщини» Анатолій Грицюк

31 Травня 2008 17:16
Як повідомляє 31 травня репортер «Волинських новин», у волинській організації ВО «Батьківщина» висловили думку, що міський голова Луцька Богдан Шиба, котрий нещодавно покинув біло-сердечні ряди, може долучитися до нового проекту Балоги. Про це йшлося під час прес-конференції.
Голова обласного осередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк висловив думку: «Я тепер можу з певністю прогнозувати, що у Бондаря Володимира Нальковича ніяких претензій до Богдана Павловича, до його роботи, абсолютно не буде. Згадаєте мої слова, що «Наша Україна» буде легенько здувати пил із лацканів костюма Богдана Павловича».
До його думки долучився народний депутат Євген Кирильчук: «Ну, напевно, це вже не секрет, що «Наша Україна» весь час ініціювала йому (Шибі – ЗІК) недовіру, організовувала громадські організації з прапорами. Але ми ніякого слова не сказали щодо його недовіри або відставки».
Євген Кирильчук розповів про бесіду із Шибою: «Щодо Балоги я задав йому запитання: «Скажіть чесно і правдиво: ви були в Балоги?». Я його тільки не питав, хто його туди завіз. Він сказав :«Був». «Скажіть, Балога вам пропонував очолити новостворену партію?» «Пропонував, але я відмовився».
Водночас нардеп зазначив, що зі ЗМІ довідався про готовність міського голови Луцька вступити до рядів іншої партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus