USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Насіров може лишитися без запобіжного заходу

26 Квітня 2019 07:00
Суд у справі екс-очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова може не встигнути вчасно продовжити йому запобіжний захід.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає Українська правда.

Зазначається, що наступне засідання призначене на 10 годину 6 травня.

Однак строк запобіжного заходу Насірову та його екс-підлеглому Володимиру Новікову закінчується 2 травня.

Прокуратура стверджує, що попросила призначити засідання в межах дії обов’язків, покладених на підсудних, щоб встигнути продовжити їхній термін.

При цьому, відомство зазначає, що у справі призначено запасного суддю, якого можна долучити до розгляду, якщо один із його колег не може взяти участь у засіданні.

«На жаль, станом на 25 квітня 2019 року судом не визначено інших дат судових засідань, окрім 6 травня 2019 року», – кажуть у САП.

На їхню думку це «фактично унеможливлює вчасне продовження підсудним запобіжних заходів».

Нагадаємо:

4 березня Шевченківський райсуд Києва за власної ініціативи зменшив Насірову розмір застави зі 100 мільйонів гривень до 36 мільйонів.

Насірова звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.

Кабінет міністрів звільнив його ще 31 січня 2018 року.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, та наказав виплатити йому компенсацію у 184 тисячі гривень.

Наразі досудове слідство вже завершене. 6 грудня суд почав розглядати справу по суті, однак все ще читає обвинувальний акт.

У 2019 році Насіров подав електронну декларацію як глава ДФС, вказавши в ній мільйонні накопичення і лише 6 гривень доходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus