USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наскільки сильно лучани люблять волейбол

23 Січня 2014 22:25
У всіх восьми містах, де базуються команди суперліги, зіграли по чотири тури – загалом вісім матчів. У Луцьку на всіх матчах першого півсезону були присутні 2692 вболівальники. Це, в середньому, 336 за гру. Найпопулярніший матч був, коли волинянки приймали рівненську «Регіну» - тоді підтримати «Континіум-Волинь-Університет» прийшло понад шість сотень лучан.

Порівнюючи Луцьк волейбольний з іншими містами, обласний центр Волині займає третє місце за активністю вболівальників. «Срібло» в цій гонці фанатів отримує Запоріжжя, де на матчі місцевої «Орбіти», в середньому, приходить по 344 глядачі. Найкраще відвідують волейбольні матчі в невеличкому містечку Одеською області — Южному. Звідти родом триразовий чемпіон Суперліги та цьогорічний володар Кубка ВК «Хімік». Зауважимо, що у Южному проживає лише 30 тисяч населення.

До речі, у п'ятницю, 24 січня, 0 17:00 та суботу, 25 січня, у Луцьку відбудуться матчі перенесеного 9-го туру Суперліги. Місцева команда «Континіум-Волинь-Університет» прийматиме гостей - южненський «Хімік». Ігри відбудуться у приміщені обласною ДЮСШ (вулиця Шевченка, 3).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus