USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Наслідки страшної пожежі ліквідовані: військовий госпіталь у Луцьку відновив роботу

14 Січня 2020 10:57
Луцький військовий госпіталь відновив свою роботу після страшної пожежі, яка сталась у вересні.

Завдяки злагодженим діям особового складу військового госпіталю та небайдужим людям вдалось з неймовірною швидкістю, за три календарні місяці розпочати прийом та лікування воїнів у Луцькому військовому госпіталі.

Про це йдеться на сторінці Військового медика у фейсбуці, пише Волинь24.

20 вересня цього року у Луцькому військовому госпіталі сталась надзвичайна подія – пожежа, внаслідок якої було частково пошкоджений дах та приміщення лікувального корпусу. Завдяки оперативним діям чергової зміни, яка здійснила евакуацію, серед пацієнтів та медичного персоналу ніхто не постраждав.

Оговтавшись та згуртувавшись, особовий склад госпіталю почав відновлювати історичну будівлю, де розташований медичний заклад.

Небайдужими до відновлення госпіталю після пожежі стали представники міської і обласної влади, волонтери та інші люди, які збирали кошти.

На цей час наслідки пожежі, що унеможливлювали роботу військового госпіталю в основному ліквідовані, всі структурні підрозділи розміщені в зазначеній будівлі та виконують завдання за призначенням з цілодобовим спостереженням пацієнтів.

«Сьогодні госпіталь працює в штатному режимі, як стаціонарний лікувальний заклад. Разом до Перемоги!», – йдеться у повідомленні.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Укрпошта Показати IP 14 Січня 2020 11:04
Хороший буде музей.... так владо?
вояк Показати IP 14 Січня 2020 11:05
Якби не спалили,то ремонту госпіталю ніхто б і не дочекався.
Лучанин Показати IP 14 Січня 2020 11:06
Повага.
Богдан Сташинський Показати IP 14 Січня 2020 16:08
Можуть назвати їм'я хоча б одного мецената - який вклав кошти, або іншу матдопомогу у відновлення будівлі і приміщень ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus