USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Наступного року луцький бюджет рятуватимуть за рахунок ринків?

16 Грудня 2008 15:10
Землю під Центральним та Завокзальним ринками у Луцьку віддадуть у користування комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс». Про це під час прес-конференції 16 грудня розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Під час оперативки, що передувала прес-конференції, міський голова розповів, що до бюджету потрапляє лише п’ята частина коштів, сплачених підприємцями, які торгують на двох найбільших ринках Луцька. Тому мерія вирішила ліквідувати посередників-«парасольку», надаючи торгові місця в оренду напряму.
Для цього комунальному підприємству «АвтоПарксервіс» влада хоче віддати землю під ринками, яка належить місту. А підприємці укладатимуть угоди оренди з мерією і сплачуватимуть кошти до бюджету, а не в кишеню посередникам.
Богдан Шиба під час прес-конференції пояснив, що з кожних 57 гривень, які платять посередникам торговці, до міської казни потрапляє лише 12 гривень. Опісля ухвалення міськрадою 23 грудня рішення про передачу землі «АвтоПаркСервісу», підприємці платитимуть лише 24 гривні. «Тобто для підприємців мінус у витратах, а для бюджету – плюс у доходах», – зазначив пан Шиба.
На думку міського голови, це дуже важливий антикризовий захід, адже промисловість переживає не найкращий час. Тому в час кризи вдасться наповнити бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АН Показати IP 16 Грудня 2008 16:09
Це значить, що наступного року боротьбу з Шибою фінансуватиме ще й керівництво облспоживспілки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus